Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etui antykradzieżowe na Samsung s24 Ultra

(Temat utworzony: 20-03-2024 06:07 PM)
366 Wyświetlenia
ElaSz
Journeyman
Opcje
Cześć. Wylatuje za granicę z moim nowym Samsung s24 Ultra i trochę się boję bo tam ciągle piszą, że uważać na kieszonkowców. Czy mogę się jakoś zabezpieczyć by nikt nie wyrwał mi telefonu w czasie robienia zdjęć w podróży? Widziałam takie etui crossbody ze smyczą antykradzieżowe, ale jakieś słabe w mojej ocenie te etui za czterdzieści kilka zł. Passcafe dość drogie ale to jednak tylko coś jak torebka) a ja bym chciała albo przymocować do ręki albo zawiesić na solidnej smyczy zamocowanej solidnie do etui telefonu.
Czy możecie coś polecić?

8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ElaSz  Dzień Dobry

Na temat etui tego typu to ciężko będzie coś polecić nawet nie słyszałem o takich antykradzieżowych, ale może inni użytkownicy mieli z tym styczność :smiling-face:

Natomiast co do zabezpieczenia telefonu to przede wszystkie mieć go w takim miejscu żeby go czuć np. w kieszeni spodni, jeżeli torebka to cały czas ja pilnować zwłaszcza w zatłoczonych miejscach. No i oczywiście stosować wszystkie dostępne opcje zabezpieczeń z poziomu oprogramowania telefonu, ekran blokady, find my phone...

Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Np. Torebkę mieć z przodu, źeby mieć ją na widoku
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Są specjalne torby typu nerka antykradzieżowe. Nie pamiętam w tej chwili producenta, ale wujek google Ci pomoże. Odpirna była nawet na przecięcie. Cena też była,,fajna,,.
Oberschlesier71
Navigator
Opcje
Clear gadget case - posiada smycz, niestety jest dość drogie (160 zł w promo). Używam od niedawna, z punktami Samsunga wyszło mnie 63 zł, póki co jestem zadowolony, chociaż gdzieś czytałem, że komuś po upadku z 30cm etui pękło w miejscu rysika.
ElaSz
Journeyman
Opcje
Pacsafe
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Tak dokładnie.
ElaSz
Journeyman
Opcje
Ceny są najfajniejsze
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Tak jak pisałem😁, ale czasami warto zainwestować przed wyjazdem. No chyba, że wyjazd do Kolumbi, Meksyku, Rumuni to nie, bo zabiorą torbę z ręką lub głową.