Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etui ładujące

(Temat utworzony: 04-07-2021 07:32 PM)
2005 Wyświetlenia
KasperR
Journeyman
Opcje
Czy sluchawki samsung buds i samsung buds+ używają tego samego pudełka samoładujacego? W przeciwnym wypadku jak nazywają się oba modele?
Z góry dzięki za odpowiedź
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KasperR, Galaxy Buds oraz Buds+ używają innego etui ładującego poniżej podaje ich oznaczenia.

Galaxy Buds czarne: GH82-18769A
Galaxy Buds+ czarne: GH82-22150A

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KasperR, Galaxy Buds oraz Buds+ używają innego etui ładującego poniżej podaje ich oznaczenia.

Galaxy Buds czarne: GH82-18769A
Galaxy Buds+ czarne: GH82-22150A

KasperR
Journeyman
Opcje
Dziękuję bardzo za odpowiedź
Szwed5080
First Poster
Opcje
Kupiłam etui do samsung buds +(oryginalne) ponieważ stare zgubiłam. Nie wiem jak mam teraz polaczyc sluchawki z nowym telefonem. Kilka miesięcy leżały nie używane. Podobno trzeba przytrzymać przez 3 sekundy lecz nic to nie daje. Proszę o pomoc 😞

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szwed5080  Dzień Dobry

Gdzie Pani kupiła to etui?

Czy po wymianie etui słuchawki działały i po dłuższym czasie teraz nie działają?

Jeżeli to kwestia zasilania to proszę przez dłuższy czas podłączyć je do ładowania.

Wiktor01
First Poster
Opcje
Cześć wie ktoś gdzie mogę kupić pudełeczko (etui) ładujące do słuchawek Samsung Galaxy buds 2?.

Pozdrawiam
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Wiktor01, musisz zwrócić się do autoryzowanego punktu serwisowego: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

21Bartosz37
Student
Opcje
Czy może zna ktos i może polecić miejsce w którym kupie samo etui ładujące do sluchawek buds 2. 
westerchester
Pathfinder
Opcje
Widzialem niedawno na olx w Warszawie samego powerbanka od buds 2.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@21Bartosz37, Podpytaj w najbliższym serwisie. Powinni mieć w sprzedaży samo etui ładujące.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/