Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czasowy zamiennik

(Temat utworzony: 04-09-2021 10:04 PM)
1086 Wyświetlenia
miroON
Big Cheese
Opcje
hejka..nie znam się więc chciałbym za tutejszym pośrednictwem zapytać się was ..Czy  oddając tel do serwisu istnieje możliwość..hmm nie wiem właśnie jakiego tu użyć prawidłowego słowa..powiedzmy że dostania pożyczenia lub coś w tym sensie podobnego..a w skrócie innego telefonu na czas trwania naprawy ...jeżeli jest taka możliwość to na jakich zasadach się to odbywa..nie chodzi tu nawet o markę stan techniczny czy jego wiek ...po prostu chciałbym być przez ten czas pod dostępem z racji obowiązków zawodowych ..z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi 
0 Like
3 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Zależnie od serwisu. Naprawa gwarancyjna czy pogwarancyjna nie ma tu wielkiego znaczenia. Inaczej też wygląda sytuacja gdy telefon jest wzięty wraz z abonamentem u operatora. W tym przypadku telefon zastępczy jest na ogół możliwy z tego co wiem. No i inna sprawa...serwisy niezależne gdzie telefon zastępczy często wchodzi w grę. Uważam, że najlepiej będzie zadzwonić do wybranego serwisu i zwyczajnie zapytać. Jeśli natomiast naprawa telefonu może trwać bardzo krótko i zaliczać się do tzw usług błyskawicznych to może w ogóle obejdzie się bez telefonu na czas naprawy. Myślę że jednak telefon zastępczy nie jest czymś oczywistym...
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Cześć
Najlepiej będzie w tej sprawie skontaktować się z wybranym serwisem.

miroON
Big Cheese
Opcje
heeej wlasnie oddalem swoj S10 do serwisu i ku mojemu zaskoczzeniu dostalem zamiennik na ten czas ...chociaz w sumie nie wiedziałem że może być zbędny bo w przeciągu 24h dostałem SMS o gotowym do odebrania foniku....SUPER temat tez uważam za zamknięty i do usunięcia
0 Like