Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds3 Pro wymiana gumowej nasadki

(Temat utworzony: 12-08-2024 08:39 PM)
968 Wyświetlenia
lulka90
Apprentice
Opcje
Otrzymałam w końcu słuchawki z przedsprzedaży. Standardowa gumowa nasadka okazała się niewygodna. W celu porównania spróbowałam włożyć mniejszy rozmiar do sluchawki. Niestety, słuchawka z mniejszym rozmiarem wypadała z ucha. Postanowiłam ponownie wymienić nasadkę na standardowy rozmiar. Podczas próby wymiany nasadki ze słuchawki, jej plastikowa część pozostała w słuchawce, a gumowa część wysunęła się. Obecnie nie jest możliwe wyjęcie plastikowej części końcówki i zamontowanie końcówki w innym rozmiarze. Jak to możliwe, że pomimo napraw słuchawek, problemy zgłaszane na początku sprzedaży nadal występują?
12 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć! A jesteś pewna, że otrzymałaś słuchawki z "poprawionej" rewizji?
Mogłabyś podrzucić zdjęcie jak wygląda sytuacja?
lulka90
Apprentice
Opcje
Miałam nadzieję na to że będą bez deklarowanych wad co miały poprzednio. Jedno zdjęcie z opisem o co mi chodzi. Że ta plastykowa część siedzi w słuchawce i ani jak nie wydostać.20240812_205903_1000023003_1723489144.jpg20240812_195636_1000023002_1723485397.jpg
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Oddaj je na reklamację. Ino mieć nadzieję, że tym razem dadzą te bez wad.
lulka90
Apprentice
Opcje
Już złożyłam...ale rozczarowanie..tyle czekania żadnego pocieszenia z otrzymania nowego sprzętu
Haborym
Helping Hand
Opcje
Musiałaś trafić naprawdę na pechowa partie 😞

Ja u siebie zmieniłem bez problemu na większy rozmiar bo ten standardowy średni był za mały.

Trzymam kciuki aby szybko Ci to naprawili.
Limexo
Navigator
Opcje
Nie były naprawiane a sprawdzane czy są dobre, mam nsdzieje że zapoznałaś się z instrukcją zmieniania gumek. Powodzenia z supportem samsunga
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Ale numer, wcześniej się rozrywał sylikon (jak u mnie), teraz odpadają plastikowe pierścienie... widać że jednak nie pracowali nad nową poprawioną wersją gumek...
Rurenso
Apprentice
Opcje
Chciałem popróbowac który rozmiar będzie tym odpowiednim i przy tej największej gumce guma odeszła i został pierścień (nie użyłem zbytnio duzo sily). Tyle dobrze, że te standardowe w średnim rozmiarze są odpowiednie do moich uszu i nic z nimi się nie stało.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Rurenso, zgłoś się z tym do najbliższego autoryzowanego punktu serwisowego: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.