Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds3 Pro jak można znacznie zwiększyć głośność

(Temat utworzony: 12-01-2025 08:03 PM)
372 Wyświetlenia
Idrys
Journeyman
Opcje

Buds 3 pro, jak można znacznie zwiększyć głośność. W ustawieniach wszystko jest ok. Jednak max głośności to dramat. Porównywałem buds 2 pro .

Ktoś ma jakis sposób? 
0 Like
10 Odpowiedzi
Rafał_A_
Helping Hand
Opcje
Jeśli masz już maksymalną głośność w urządzeniu to nic więcej z nich nie wyciągniesz.
Nie wiem w sumie co dla Ciebie jest dramatem bo jak na moje to głośność mają porównywalną z Buds2 Pro przy maksymalnym wyciszeniu otoczenia.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Moje Buds 3 Pro są zdecydowanie głośniejsze niż Buds 2. Nie masz włączonego ograniczenia głośności multimediów w ustawieniach?
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam sprawdź pierwszą wiadomość z tego wątku:
https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/buds-2-cicho-grają-pomimo-maksymalnego-poziomu-głośnoś...
Sprawdź jeszcze czy słuchawki są czyste. Jeżeli to nie pomoże zresetuj słuchawki przez aplikacje Wearable.
Idrys
Journeyman
Opcje
Nie mam.
0 Like
Procelek
Explorer
Opcje
Ja posiadam te słuchawki i zadowolony jestem dobrze głośno graja czysto i fajne basy też i ANC też git działa :winking-face: ale jakimś audiofilem nie jestem :winking-face:
0 Like
Telefon24h
Explorer
Opcje
Cześć, można tylko trzeba mieć włączone ograniczenia głośności multimediów:)
0 Like
Ptysiu92
First Poster
Opcje
Można zmienić w "opcjach programisty", żeby słuchawki nie były zsynchronizowane z telefonem pod względem głośności, tylko sterować osobno głośnością słuchawek i telefonu 🤔
0 Like
Kacperxa
Student
Opcje
Jak ta opcja się nazywa w opcjach programisty ?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KacperxaWyłącz głośność bezwzględną