Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 3 PRO wymiana wadliwych słuchawek

(Temat utworzony: 29-09-2024 08:28 AM)
596 Wyświetlenia
Jakub_W
Explorer
Opcje

Cześć!

I stało się. Gumki ze słuchawek się urwały, lakier się przeciera a lewa słuchawka się nie ładuje gdy się jej nie dociśnie :smiling-face: Słuchawki kupione w sklepie Samsunga w przedsprzedaży. Wysyłam na gwarancję. I tutaj moje pytanie - wysyłał już ktoś słuchawki? Długo czekaliście na wymianę?

9 Odpowiedzi
Jakub_W
Explorer
Opcje
A i jeszcze ten pisk - zauważyłem że sprzężenie robi się nawet przy zamykaniu obudowy (wydają w tym momencie dość głośny pisk)20240929_082840_1000046159_1727591322.jpg20240920_072936_1000045266_1726810180.jpg
prymus
Explorer
Opcje
Witaj ja wysyłałem ale buds 2 bo miałem podobne problemy raz z jedna raz z drugą słuchawka. Czekałem około tygodnia . Niestety działały przez jakiś miesiąc i znowu to samo jakiś piszczenia ,charczenia. Odpuściłem sobie słuchawki samsunga. Mam dużo sprzętu tej firmy ale słuchawki to im nie wyszły.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Tak jak pisałem w tym wątku
https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/buds3-pro-przeciera-się-lakier/td-p/10703378?src=Share...
trzeba odesłać do serwisu Samsunga na wymianę gwarancyjną, nie zastanawiać się, nie ma na co czekać...
0 Like
pkonrad
Voyager
Opcje

Gorszych słuchawek w cenie ok 1k pln chyba nie ma. Ilość wad i problemów jakie w nich występują obradował by spokojnie z 10 innych modeli :smiling-face:

Zust
Explorer
Opcje
Ja wysłałem ponad dwa tygodnie temu i nadal czekam... brak dostępności części (nowej sluchawki)
Zust
Explorer
Opcje
Długo czekałeś na wymianę?
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
ja swoich nie wymieniałem (doradziłem tylko koledze wymianę), w moich na szczęście problemem były tylko gumki które APS Samsunga zamówił i jak były na stanie to dostałem wiadomość abym przyszedł odebrać.
0 Like
Jakub_W
Explorer
Opcje

Zgłosiłem naprawę przez wiadomość mail. Dostałem informację, że wyślą gumki kurierem (tylko rozmiar, który się rozerwał. Nie wymieniają całego kompletu). Co do słabej powłoki i problemów z ładowaniem trzeba zgłosić się do serwisu lub je tam wysłać. Na początku kilka tygodni czekania na wysyłkę, teraz pewnie 2-3 tygodnie serwis... Nie uważam zakupu tych słuchawek za najlepszy niestety. Może jakby kosztowały 150 zł to bym się nie złościł. Ale cena zmienia trochę perspektywę :smiling-face: Drugi raz bym ich nie kupił.

Zust
Explorer
Opcje
Niestety podzielam Twoje zdanie. Moje w dalszym ciągu są w serwisie.