Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 3 pro problem z ANC

(Temat utworzony: 04-09-2024 06:58 PM)
528 Wyświetlenia
xAdrianekx
Student
Opcje
Witam czy też posiadacie taki problem że gdy macie włączony anc i coś głośniejszego stuknie np metalowego to automatycznie się wyłącza? Mam taki problem w pracy... mega to irytuje
9 Odpowiedzi
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
xAdrianekx
Student
Opcje
Rozumiem , bo mam dylemat czy ich nie odesłać w starych buds pro pierwszej generacji nie było takich usterek 😕 a pracuje
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
zrobisz jak uważasz, ja proponuję poczekać do najbliższej aktualizacji, być może to dopracują.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
A najbliższa aktualizacja kiedy?
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
jeśli chodzi o aktualizację dotyczącą ANC to ciężko powiedzieć, zaś wrześniowa aktualizacja do UI 6.1.1 wniesie również nowości do słuchawek, między innymi wysoką jakość dźwięku.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
To jeszcze powiedz mi dlaczego po wyciągnięciu słuchawek z uszy nadal są połączone bluetoothem? Posiadam sony wh-1000xm5 po ściągnięciu z uszu przechodzą w tryb uśpienia a po dłuższym czasie jeśli ich nie używam wyłączają się. Nie ma problemu takiego jak w samsungach że jak ściągne i zadzwonie do kogoś to po zakończonej rozmowie i włączeniu muzyki dźwięk leci w słuchawkach, a nie z głośnika telefonu. Beznadziejne to jest.
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
tego niestety nie wiem, zadajesz pytania jak to ja bym je projektował lub pisał do nich oprogramowanie 😉
Trzeba podawać pomysły na rozwój funkcjonalności, być może z czasem to wprowadzą z następnymi wersjami softu, podejrzewam że są takie możliwości.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
No tak w sony wiedzieli jak to zrobić a w samungu niestety ludzie muszą powiedzieć bo inaczej nikt nie wpadnie na tak genialny pomysł. 🤦🤦🤦🤦 dobra lecą na zwrot szkoda nerwów na kolejny badziewny gadżet.
0 Like
Farf1
Student
Opcje
Niestety co do anc mam dokładnie takie same odczucia, wycinanie co chce i jest bez użyteczne. W pociągu zamiast się odciąć słyszę lepiej ludzi rozmowiajacych obok lepiej niż bez słuchawek. Dźwięk pociągi też jest słabo wyciszony. Kompletna porażka to AI.
0 Like