Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 3 pro I Garmin

(Temat utworzony: 14-12-2024 07:57 PM)
186 Wyświetlenia
Damiank2
Navigator
Opcje
Witam też tak macie że nie możecie sparowac 3 pro z zegarkiem Garmin ja mam epixa 2 I lipa a pozatym jakieś dziwne są teraz zaczęły grać nawet jak odkładam je do etui nieważne czy mam w ręce czy nie nawet jak leżą na stole to graja i w różnej pozycji lipa pozatym słaba bateria macie jakiś pomysł?? Oprócz do kosza 
6 Odpowiedzi
Mariusz_E
First Poster
Opcje
Mam słuchawki Galaxy buds 3 pro i działają bardzo dobrze z epixem pro 51. Spróbuj przywrócić słuchawki do ustawień fabrycznych i ponownie je Spróbuj sparować (zrestartuj też garmina)
0 Like
Stanky
Apprentice
Opcje
Z FR965 jaki i Fenixem 7x Pro wszystko działa. Co do grania sluchawek jak je odkładamy to standard. Musisz wyłączyć. To nie telefon. Z Buds3Pro wszytsko ok.
0 Like
Damiank2
Navigator
Opcje
Ciekawe buds 2 jak odkładałem to przestawały grać i tak samo jak były w pudełku te też tak miały ale coś porąbali... po aktualizacji tak swoją drogą poco więc czujniki skoro na stałe włączone oddaje na reklamację
0 Like
Stanky
Apprentice
Opcje
Jabry połączone z Garminem też muszę wyłączać bądź pauzować żeby nie grały. Buds3Pro z Galaxy Watch Ultra śmigają tak jak tego byś oczekiwał tzn. Wyciągasz, odkładasz wyłączają się. Co do baterii nie wiem co masz na myśli że słaba. Napewno dłużej mi trzymają jak współpracują z garminami bądź ultra watch niż z s24u 🙂
0 Like
Damiank2
Navigator
Opcje
Ja mam folda 5 i mowa tutaj o tym jak są połączone z telefonem bo z zegarkiem nie da rady wogole jakieś felerne trafiłem teraz wskazuje mi że jedna ma 80 a 2 33 procent baterii
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Damiank2 Jeżeli jest duża różnica w naładowaniu baterii to albo nie łąduje się poprawnie przez brudne styki, albo jest problem z baterią i wtedy trzeba byłoby kontaktować się z serwisem i przeprowadzić diagnostykę. Tutaj znajdziesz lokalizację najbliższych serwisów:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/