Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 2 w aplikacja mesenger

(Temat utworzony: 06-03-2023 08:38 PM)
1519 Wyświetlenia
Łukijaku
Explorer
Opcje
Witam mam połączone sluchawki z bluetooth ale gdy mam zamiar nawiązać połączenie w aplikacji messenger to jest informacja ze są połączone ale rozmowa odbywa się z telefonu a nie przez sluchawki problem występuje często jaka może być przyczyną 
9 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@Łukijaku Kiedy prowadzisz rozmowę przez aplikację Messenger, na ekranie rozmowy, sprawdź ikonkę głośnika. Po jej dotknięciu powinieneś mieć możliwość przełączenia się między trybem głośnym, cichym i podpiętym urządzeniem bluetooth.

Rozmowa powinna automatycznie zaczynać się na słuchawkach, więc radziłbym Ci przeinstalować aplikację Messenger i sprawdzić czy ma wszystkie niezbędne zezwolenia. 

0 Like
Łukijaku
Explorer
Opcje
Oki sprawdzę tą opcję i wgram od nowa messengera
0 Like
Josif4
Explorer
Opcje
Ale kicha. Używam Airpods i mam ten sam problem z połączeniami na Whatapp. Idą do mnie Buds2 bo myślałem że to w Apple coś wykombinowali żeby z Samsungiem działało źle, a widzę że to wina oprogramowania telefonu a nie słuchawek 🤔
0 Like
Łukijaku
Explorer
Opcje
Właśnie wgrywam od nowa messengera nie dlugo napiszę czy coś się zmieniło
0 Like
Łukijaku
Explorer
Opcje
Mesenger zainstalowany od nowa problem nadal istnieje ikony głośniczka nie ma a słuchawki połączą się za 4 razem ale informacja jest ze się połączyły a głos jest na telefonie lipa normalnie proszę o pomoc
0 Like
Łukijaku
Explorer
Opcje
Dodam że sluchawki są połączone z fold 3
0 Like
Łukijaku
Explorer
Opcje
A proszę o informację jak włączyć tą ikonę głośnika w messenger
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Łukijaku Spróbuj więc jeszcze z przeinstalowaniem apki Galaxy Wearable i resetem sieciowym. Reset sieciowy:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieciowe

Co do tego gdzie szukać tego głośniczka w czasie rozmowy na messengerze, to musisz przejść do ekranu połączenia. Powinien otworzyć się od razu, gdy ktoś do Ciebie dzwoni, ewentualnie po naciśnięciu powiadomienia na pasku powiadomień.

0 Like
Łukijaku
Explorer
Opcje
Na razie nie skorzystam stej opcji resetowania sieciowego bo nie jestem w kraju i będzie ciężko odzyskać hasła do wifi więc zrobię to w kraju i napisze czy pomogło
0 Like