Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Buds 2 cicho grają pomimo maksymalnego poziomu głośności

(Temat utworzony: 16-10-2021 09:35 PM)
29221 Wyświetlenia
MadLunatic
Pathfinder
Opcje

Witam.Mam pytanko odnośnie słuchawek.Wczoraj je zakupiłem, zainstalowałem i zaktualizowałem wszystko.Niestety muzyka czy to na aplikacji czy na youtube gra cicho pomimo maksymalnej głośności.Sluchawki przewodowe czy inne bezprzewodowe graja super a tu jakbym miał połowę głośności.Rozmowy są mega super i czysto słychać i to lepiej niż na telefonie i głośność mam na 1/3.Nie wiem czemu podczas słuchania muzyki jest problem.Z pomocy technicznej powiedziano abym zrobił wipe cache partition a następnie pousuwał wszystko i zainstalował ponownie.Niestety nadal problem występuje.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MadLunatic  Witam 

Dokładnie na Twoim zrzucie ostatnia pozycja, zmieniamy funkcje przytrzymywania. 

Czy dajesz głośność na max przy założonych słuchawkach?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

34 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Ustaw w słuchawkach (przez galaxy wearable) sterowanie głośnością za pomocą dotyku, następnie ustaw sluchawkami głośność na maxa. Teraz możesz już sterować głośnością z poziomu telefonu, wrócić do domyślnego trybu sterowania budsami, a grać powinny wyraźnie głośniej.
MadLunatic
Pathfinder
Opcje
Dzięki za odpowiedź ale niestety nie wiem gdzie to szukać.W funkcji dotyków mam tylko to co na zdjęciu Screenshot_20211016-235248_Galaxy Buds2.jpg
0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MadLunatic  Witam 

Dokładnie na Twoim zrzucie ostatnia pozycja, zmieniamy funkcje przytrzymywania. 

Czy dajesz głośność na max przy założonych słuchawkach?

MadLunatic
Pathfinder
Opcje
Dzięki koledzy.No i teraz to jest to.Nie wiedziałem że mogę wejść w podfunkcje i wybierać szumy lub głośność.Juz myslalem ze trafił mi się bubel.Dzieki raz jeszcze
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MadLunatic  Proszę bardzo 😃

Przyjemnego słuchania muzyki 🙂

mixer49
First Poster
Opcje
Cześć mam problem moje słuchawki buds pro są ciche pomimo maksymalnej głośnośći są ciche sprawdzałem aplikacje samsung werble robiłem toą opcję z podglośnieniem ich ale głośność jest ta sama co mam zrobić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mixer49  Cześć 

Możesz wykonać reset słuchawek z poziomu aplikacji Galaxy Wearable.  Jeżeli to nie pomoże pozostaje zwrot słuchawek lub serwis. 

Lolus11
First Poster
Opcje
Cześć mam problem z prawą słuchawka buds 2 gra cicho i jak robię dopasowanie słuchawek pokazuje mi że prawa słuchawka jest słabo dopasowana
0 Like
MadLunatic
Pathfinder
Opcje
Spróbuj zresetować słuchawki.Jesli nie pomoże to reklamuj.
0 Like