Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bezprzewodowe słuchawki douszne Galaxy Buds 3

(Temat utworzony: wtorek)
111 Wyświetlenia
user_6969
Pioneer
Opcje
Witam, rozważam zakup słuchawek bezprzewodowych Galaxy Buds 3. Prosiłbym o podzielenie się opiniami i wrażeniami podczas korzystania z tych słuchawek. Zależy mi na dobrym basie. Z góry dziękuję 😊 🎧
0 Like
7 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Mam je.
Kupione w lutym 2025.
Jakość dźwięku super, bass jest dobrze wyczuwalny ale bez przesady.
Polecam.
Arek836363728
Explorer
Opcje
Mam buds 3 pro i powiem tak, w zestawie z telefonem Samsunga jakość dźwięku bardzo dobra, ale ANC jak za tą cenę jest przeciętne. W zwykłych buds 3 ANC prawdopodobnie będzie jeszcze słabsze bo są to słuchawki douszne ( bez gumek ). Jeśli już to kupuj buds 3 pro.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Słuchawki buds 3 mam od premiery. Świetny bass i nie najgorsze ANC mi wystarcza np. Do samolotu.

Jedyne do czego bym się przyczepił w obu modelach Galaxy buds 3 i buds 3 pro to jakość wykonania obudowy. Strasznie się rysuje ale nie ma problemu jak masz okładkę.
user_6969
Pioneer
Opcje
Czytałem też, że te słuchawki mają tłumaczenie na żywo. Chodzi o rozmowy, czy też np. o automatyczne tłumaczenie piosenek z angielskiego?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@user_6969, Słuchawki mogą uczestniczyć w tłumaczeniu na żywo, jeśli będą sparowane ze smartfonem obsługującym Galaxy AI

Screenshot_20250528_135402_Interpreter.jpg

user_6969
Pioneer
Opcje
Może mi ktoś wytłumaczyć, jak działa AI w tych słuchawkach i jakie są funkcje? Chodzi mi o to, czy mogę zadawać pytania asystentowi i otrzymywać odpowiedzi bez wyciągania telefonu z kieszeni, itd.
0 Like