Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowarka indukcyjna dla Galaxy S8

(Temat utworzony: 10-10-2017 02:13 AM)
7133 Wyświetlenia
HouseMD
Pioneer
Opcje

Witam. Mam zamiar kupić ładowarkę do mojego s8. Interesuje mnie ładowarka która będzie tylko ładować telefon w nocy. Siedzę dużo przed biurkiem więc telefon nie musi szybko się ładować. Zastanawia  mnie jaka ładowarka będzie się nadawać do s8. Nowa kosztuje ok 260 zł ale warto płacić tyle za nową ? Czy z innych modeli będzie pasować równie dobrze do s8 ?

0 Like
6 Odpowiedzi
KonradN
Voyager
Opcje

Witaj @HouseMD. Wszystkie ładowarki indukcyjne produkowane przez firmę Samsung będą odpowiednie do ładowania Twojego telefonu. Najlepszą wydajność osiągniesz jednak używając ładowarki dedykowanej do telefonu S8. Wszystkie nasze produkty znajdziesz tutaj:

https://sklepsamsung.pl/akcesoria/powerbanki?page=1

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Kamil1980
Pioneer
Opcje

Nie polecam kupilem indukcyjna fast charge testowalem na s7 i note 8 pomimo info szybkie ladowanie laduje o 1.5 do 1h dluzej nawet reklamowalem ja dostalem nowa i ten problem nadal jest wiec lepiej pozostac przy sieciowej szkoda kasy .przetestowane i sprawdzone na sansung pomoc powiedzieli ze tak byc nie powinno a jednak tak jest 

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć HouseMD

Nową ładowarkę kupisz już za około 150 zł.

Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie model EP-NG930BBEGWW.

EP-NG930BBEGWWEP-NG930BBEGWW

W sam raz zarówno na nocną szafkę jak i na biurko.

Oczywiście w trybie bezprzewodowym telefon będzie się ładował dłużej niż z użyciem kabla. Jednak jak sam zaznaczyłeś nie będzie to problemem.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

HouseMD

Ja posiadam dedykowany model dla S8+ i nie narzekam. Oczywiście, indukcja nigdy nie będzie ładować tak szybko jak po kablu. Ten typ ładowania, ma niestety straty energii, część idzie w "komin". Ale wygoda niesamowita. 

EP-GP.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
passat11
First Poster
Opcje
czy Samsung Galaxy s8 mozna ladowac bezprzewodowo
0 Like
HouseMD
Pioneer
Opcje
jeszcze jak, 😁 mozna
0 Like