Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Tere Samsungi kommuun! 👋

(Topic created on: 06-05-2025 12:40 PM)
528 Vaated
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Tere Samsungi kommuun! 👋

Galaxy AI on jõudsalt meie Galaxy S25 seadmetesse integreeritud ja ma olen uudishimulik kuulda teie kogemusi selle uute funktsioonidega. Kui kasulikud on teie arvates need AI-põhised võimalused igapäevaelus osutunud?

Milliseid Galaxy AI funktsioone te kõige rohkem kasutate (nt tõlge, teksti kokkuvõte, fototöötlus, otsing ringiga jne)? Ja millised neist on teid kõige rohkem üllatanud või aidanud?

Samuti oleks huvitav teada, milliseid Galaxy AI funktsioone te veel proovinud ei ole, aga plaanite lähiajal katsetada? Kas on mõni konkreetne seade või mille potentsiaali te sooviksite avastada?

Ja lisaks Galaxy AI-le, siis millised teised Samsungi tooted (olgu need siis telefonid, nutikellad, kõrvaklapid, tahvelarvutid või midagi muud) teid kõige rohkem ahvatlevad ja mida te tulevikus proovida või osta sooviksite? Mis just selle toote juures teid enim kõnetab?

Jagage oma mõtteid ja kogemusi! Olgu selleks kiitus mõnele eriti kasulikule AI funktsioonile või unistused mõnest uuest Samsungi tootest – kõik arvamused on teretulnud. Saame koos arutada Galaxy AI tugevusi, tuleviku soove ja seda, kuidas Samsungi ökosüsteem meie tehnoloogiamaailma rikastab. 😊

Selles postituses mainitud tooted

9 REPLIES 9
Paula_P
Community Manager
Suvandid

Aitäh selle kaasahaarava vestluse algatamise eest! Olen sama põnevil, et avastada, millised Galaxy AI funktsioonid meie Eesti kogukonda kõige enam kõnetavad. Et seda arutelu veelgi elavamaks muuta, jagage oma kolme lemmikfunktsiooni ja miks need teile meeldivad? Samuti, kui teil on Galaxy AI-ga seotud lõbusaid lugusid või üllatavaid hetki, kuuleme neid hea meelega! Sukeldume sellesse koos ja vaatame, mis teeb Galaxy AI-st meie kõigi jaoks mängumuutja!

Ootan teie arvamusi!

Ebonyexstra
Helping Hand
Suvandid
Mina enda telos kasutan kõige rohkem ring otsimiseks funktsiooni. Koguaeg ja igalpool 😆 isegi tööl laos on jube mugav haarata telefon ja tootekoodile ring ümber tõmmata, et näha pilti mida ma üldse otsin 😂😂 sest mõnikord on toote tekst väga erinev sellest mille ma lõpuks laost leian 🫣😂

Hetkel olen enda kõrvaklappide ja kellaga igati rahul aga ootan täiega, et sõrmus ehk kunagi äkki võibolla siia ka jõuaks 😍 vahepeal mõtlesin juba mingi teise firma oma osta aga no teades mu õnne siis kui ma selle ära ostaks siis kohe varsti teataks samsung, et näe me toome siia ka nüüd selle 😂😂😂 seega ma istun ja ootan ja loodan ja unistan 😆
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Ring otsimiseks on kindlasti ja enim kasutatavaid funktsioone Samsungi kasutajate seas ja eks seda kasutan minagi. Geminid kasutan tegelikult häbematult vähe aga olen püüdnud viimasel aja seda viga siiski parandad. Tõlke funktsiooni saab ka kasutatud ja aegajalt lasen AI'l ka pildid üle vaadata.

Samsungi sõrmus on ja kahjuks mida ei saa veel katsetada kuigi naaberriigis Soomes on see müügil. Aga eks kannatust ja küll tuleb meile ka, veel parem kui hetkel olemas olev sõrmus 😉

Ja proovimise osas kindlasti uuem Samsungi robottolmuimeja 😍 Vanemat versiooni olen näinud ja saanud katsuda aga eks ikka uuemad tooted on järjest vingemad.

Mulle ikka meeldib kuidas AIga koostöös on  võimalik inimesed pildil nii ära tuunida, et lausa paned uued riided selga ja inimene pildil muutub kohe kabedamaks 🤣

mortan77
Voyager
Suvandid
Oma Samsung S25 Ultrat kasutades kasutan pidevalt Geminit ja tegelen aktiivselt fotograafiaga. Ülejäänud funktsioone rakendan vastavalt vajadusele.😊
T-K
Pioneer
Suvandid
AI abiks fotode mudimisel. Viimasel ajal on sõbraks Gemini. Kas tõesti millegi teada saamiseks või siis aja veetmisel.Näiteks abi laulusõnade meelde tuletamiseks: nalja palju!

Muidugi, siin on laulusõnad:

Elas metsas mutionu, keset kuuski noori, vanu.
Kadakapõõsa juure all eluruum tal sügaval.
Kutsus kokku külalisi, karvaseid ja sulelisi.
Igal ühel oma mood, igaüks tõi oma tood.
Keset pidu aga kära tõstis üles jänespää.
"Mina tahan süüa liha, liha, liha, liha, liha!"
Mutiemand ehmus väga, kukkus lausa pikali.
"Kust ma võtan sulle liha, liha, liha, liha, liha!"
Karu ütles: "Ära karda! Meie liha hangime!"
Hundid tulid, koerad ees, jänes kadus kiirelt sealt.
Mutionu aga ütles: "Nii, nüüd sööme, joome siis!"
Igaüks sai kõhu täis, tantsu lõid, kes olid kärmed.
Aeti juttu, tehti nalju, lauldi, joodi õlut palju.
Uimane ju karu pea, teisedki ei piiri pea.
Harakal ei olnud saba, jänes otsis karku taga,
kaaren paistes nokaga, põder jäigi lonkama.
😂
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Ma kasutan Gemini igapäevaselt. Kirjutan teksti valmis ja see parandab kirjavigu või küsin infot millegi kohta, või kasutan Gemini Live'i. Kõik on nii lihtsaks tehtud 🤣

kirebki
Explorer
Suvandid
👏🙏🔥😊
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

On ikka teiega kõik hästi.😄

avely
Pioneer
Suvandid

Ma ei kasuta AI funktsioone üldse. 

Mis teised seadmed ahvatlevad. Kellad, ma enda omaga nii ära harjunud ,aga üks hetk tuleks uuema vastu vahetada.

AI osas ma tõstataks selle teema pigem, et jutud ju olid ,et need mingid funktsioonid on see aasta vaid tasuta..et see läheb tasuliseks..küsimus on ,et millal siis täpselt ja kui palju see maksma hakkab. Ma saan aru, et üksi telefonide firma ei taha esimesena seda summat välha hõigata, sest siis saaks nas esimesena selle rahe kaela ja teised saaks välja tulla odavamate pakkumistega ja kuulda kiidusõnu.