kuupäeval 06-05-2025 12:40 PM
Tere Samsungi kommuun! 👋
Galaxy AI on jõudsalt meie Galaxy S25 seadmetesse integreeritud ja ma olen uudishimulik kuulda teie kogemusi selle uute funktsioonidega. Kui kasulikud on teie arvates need AI-põhised võimalused igapäevaelus osutunud?
Milliseid Galaxy AI funktsioone te kõige rohkem kasutate (nt tõlge, teksti kokkuvõte, fototöötlus, otsing ringiga jne)? Ja millised neist on teid kõige rohkem üllatanud või aidanud?
Samuti oleks huvitav teada, milliseid Galaxy AI funktsioone te veel proovinud ei ole, aga plaanite lähiajal katsetada? Kas on mõni konkreetne seade või mille potentsiaali te sooviksite avastada?
Ja lisaks Galaxy AI-le, siis millised teised Samsungi tooted (olgu need siis telefonid, nutikellad, kõrvaklapid, tahvelarvutid või midagi muud) teid kõige rohkem ahvatlevad ja mida te tulevikus proovida või osta sooviksite? Mis just selle toote juures teid enim kõnetab?
Jagage oma mõtteid ja kogemusi! Olgu selleks kiitus mõnele eriti kasulikule AI funktsioonile või unistused mõnest uuest Samsungi tootest – kõik arvamused on teretulnud. Saame koos arutada Galaxy AI tugevusi, tuleviku soove ja seda, kuidas Samsungi ökosüsteem meie tehnoloogiamaailma rikastab. 😊
kuupäeval 06-05-2025 04:00 PM
Aitäh selle kaasahaarava vestluse algatamise eest! Olen sama põnevil, et avastada, millised Galaxy AI funktsioonid meie Eesti kogukonda kõige enam kõnetavad. Et seda arutelu veelgi elavamaks muuta, jagage oma kolme lemmikfunktsiooni ja miks need teile meeldivad? Samuti, kui teil on Galaxy AI-ga seotud lõbusaid lugusid või üllatavaid hetki, kuuleme neid hea meelega! Sukeldume sellesse koos ja vaatame, mis teeb Galaxy AI-st meie kõigi jaoks mängumuutja!
Ootan teie arvamusi!
kuupäeval 06-05-2025 09:12 PM
kuupäeval 06-05-2025 10:28 PM
Ring otsimiseks on kindlasti ja enim kasutatavaid funktsioone Samsungi kasutajate seas ja eks seda kasutan minagi. Geminid kasutan tegelikult häbematult vähe aga olen püüdnud viimasel aja seda viga siiski parandad. Tõlke funktsiooni saab ka kasutatud ja aegajalt lasen AI'l ka pildid üle vaadata.
Samsungi sõrmus on ja kahjuks mida ei saa veel katsetada kuigi naaberriigis Soomes on see müügil. Aga eks kannatust ja küll tuleb meile ka, veel parem kui hetkel olemas olev sõrmus 😉
Ja proovimise osas kindlasti uuem Samsungi robottolmuimeja 😍 Vanemat versiooni olen näinud ja saanud katsuda aga eks ikka uuemad tooted on järjest vingemad.
Mulle ikka meeldib kuidas AIga koostöös on võimalik inimesed pildil nii ära tuunida, et lausa paned uued riided selga ja inimene pildil muutub kohe kabedamaks 🤣
kuupäeval 08-05-2025 12:34 PM
kuupäeval 08-05-2025 10:40 PM
kuupäeval 08-05-2025 11:09 PM
Ma kasutan Gemini igapäevaselt. Kirjutan teksti valmis ja see parandab kirjavigu või küsin infot millegi kohta, või kasutan Gemini Live'i. Kõik on nii lihtsaks tehtud 🤣
kuupäeval 11-05-2025 02:14 AM
kuupäeval 11-05-2025 02:19 AM
On ikka teiega kõik hästi.😄
kuupäeval 13-05-2025 07:27 AM
Ma ei kasuta AI funktsioone üldse.
Mis teised seadmed ahvatlevad. Kellad, ma enda omaga nii ära harjunud ,aga üks hetk tuleks uuema vastu vahetada.
AI osas ma tõstataks selle teema pigem, et jutud ju olid ,et need mingid funktsioonid on see aasta vaid tasuta..et see läheb tasuliseks..küsimus on ,et millal siis täpselt ja kui palju see maksma hakkab. Ma saan aru, et üksi telefonide firma ei taha esimesena seda summat välha hõigata, sest siis saaks nas esimesena selle rahe kaela ja teised saaks välja tulla odavamate pakkumistega ja kuulda kiidusõnu.