Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Samsung S24 - ideaalne laste pildistamiseks.

(Topic created on: 20-10-2024 11:03 PM)
120 Vaated
Mareil
First Poster
Suvandid

Samsung S24 testimine tuli õigel ajal. On plaan tagasi tulla Samsungi juurde. Kätte saades tundus S24 täpselt paras minu kätte. Mahub igasse käekotti ja värv Amber Yellow on tegelikkuses ilusam kui pildil. Esmane seadistamine oli kiire ja mugav, midagi muud ma Samsungi S seeriast ei oodanudki.

Esimese asjana proovisin kaamerat. Laste ja kassidega on pidevalt mida pildistada. Küll aga olles püsimatud on alati taustal midagi üleliigset. Paljud pildid on seega jäänud ainult endale mälestuseks, tahaks aga panna pildiraami.

Galaxy AI puhul katsetasingi rohkem piltidel objektide kustutamist.  Alla minuti on märgistatud objekt kustutatud, eemaldatud üleliigsed varjud ja peegeldused. Või siis vastupidi, märgin ära objekti ja kustutab kõik ülejäänud.

Õhtune tavas oli huvitav aga horisont jäi viltu, päike peegeldas, tugev vari garaažidest ja imelik roheline peegeldus. Galaxy AI’d kasutades said need detailid parandatud.

20241013_000116.jpg

Kassi pildistades jäi alguses häirima kleeps ja voodilina. Need said eemaldatud vaevata.

20241013_001445.jpg

Piltidelt saab ka AI abil asju otsida. Seeni meeldib pildistada aga nimetada ei oska neid väga. Tihti tahaks aga teada rohkemat. Kas on söödav, mis on nimi. Galaxy AI abil polnud see aga probleem.

Pildile jäi Parasola plicatilis ehk kraetindik. Ilma AI’ta ütleks, et on ilus seen. Kahjuks ei pannud kõiki rohuliblesid tähele. AI abil olid need kähku eemaldatud ning vastavalt ka AI soovitustele värvid parandatud.

20241011_164112.jpg

Veel sai filmitud sünnipäeval küünalde puhumist. Tänu AI’le sain pärast videot nii aeglustada kui kiirendada. Lapse vaatas huviga seda hiljem aegluubis, oma näoilmeid, emotsioone. Just lastega leiab see funktsioon tulevikus palju kasutust. Pärast lasid mul lapsed sünnipäevast tehtud pilte muuta joonistusteks. Pildid said uue hingamise ja lastel jagus meelelahutust terveks õhtuks. Olenemata tingimustest olid kõik pildid värviküllased ja kirkad. Ei seganud küünlad ega hämar valgus. Detailsus ei lähe kaduma.

Äärmiselt praktiline funktsioon mu igapäevaelus on ka tõlkimine. Tööalaselt puutun pidevalt kokku muude keeltega ning kopeerimine ei ole alati võimalik. Tänu Galaxy AI’le ei pidanud installima muid äppe vaid suunasin kaamera teksti peale valisin, et tõlgiks. Samsung Internet’i kasutades sain ka võõrkeelsed kodulehed kiiresti tõlgitud. Kahjuks jäi proovimata tekstide kokkuvõtte koostamise võimalus mida Galaxy AI pakub.

Tänu sellele katsetamisele olen kindel, et tulen järgmise telefoniga Samsungi juurde tagasi, arvatavasti ka varem kui algselt plaanitud.

1 REPLY 1
Paula_P
Community Manager
Suvandid

@Mareil! Aitäh, et jagasid meiega oma Galaxy S24 testimise kogemust.