Užverti

What are you looking for?

atšaukti
Rodomi rezultatai 
Vietoj to ieškokite 
Ar turėjote omenyje: 

S24 AI testas

(Topic created on: 24-10-2024 06:11 PM)
86 Peržiūros
333mantas
First Poster
Parinktys

Nuotraukų redagavimas ir generatyvinis AI

Samsung Galaxy S24 išsiskiria pažangiomis AI galimybėmis, ypač nuotraukų redagavimo srityje. Generatyvinis AI leidžia lengvai iškirpti objektus iš vaizdo, automatiškai užpildant foną ir kartais net įterpiant kitus kontekstą papildančius objektus. Tai suteikia daugiau kūrybinės laisvės ir galimybių eksperimentuoti su nuotraukomis. Kartais rezultatai ne patys geriausi, bet apie 30% atvejų likau maloniai nustebintas, ypač gerai bent jau man veikė nuotraukos pakreipimo funkcija kai norima ją sulyginti su horizontu, o trūkstamos pastatų ar kitos fono detalės būdavo prikuriamos AI.

Sketch Up funkcija

Galaxy S24 siūlo patogią Sketch Up funkciją, leidžiančią greitai kurti eskizus tiesiogiai ant nuotraukų, pasirodė naudinga atliekant greitus užrašus ar planuojant namų atnaujimo projektus. Eskizavimas ant vaizdų suteikia paprastą būdą vaizdingai perteikti idėjas ir planus.

Image Search funkcija

Image Search yra dar viena naudinga funkcija, leidžianti atlikti greitą paiešką internete, atpažįstant objektus nuotraukose ir pateikiant apie juos informaciją. Ši funkcija gali būti ypač naudinga ieškant prekių, atpažįstant augalus ar net tyrinėjant architektūrą kelionių metu, padedant lengvai rasti reikiamą informaciją.

Vertėjo funkcija

Galaxy S24 turi integruotą vertėjo funkciją, kuri leidžia išversti tekstus realiuoju laiku, naudojant kamerą ar įkeltus vaizdus. Tai galėtų būti patogu kelionių metu ar bendraujant su žmonėmis, kalbančiais kita kalba. Vis dėlto, nusivylimą kelia tai, kad vertėjas nepalaiko lietuvių kalbos. Nors dauguma didžiųjų kalbų yra palaikomos, lietuvių kalbos nebuvimas riboja šios funkcijos naudojimo galimybes. Tiesa kalbų paketus reikia parsisiųsti, o jie užima nemažai vietos.

Naujų funkcijų prieinamumas senesniuose Galaxy modeliuose

Galiausiai, patiko, kad pradėjus testuoti S24, mano Galaxy S22 Ultra taip pat gavo programinės įrangos atnaujinimą, kuris suteikė prieigą prie daugelio AI funkcijų. Tad net ir atsisveikinus su testuotu S24, nepraradau galimybės ir toliau naudotis  funkcijomis kurios man išties patiko.

2 REPLIES 2
Rudolfas
Pathfinder
Parinktys
Man klausimas kas geriau nuo "samsung" AI ar telefonas nes visi aprašai susiję su AI!
0 Kudos
7rdy
Samsung Members Star ★
Parinktys

@333mantas, ačiū, kad pasidalinai savo patirtimi naudojant AI funkcijas. 😉

SAMSUNG Community Lietuva
0 Kudos