Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 ultra

(Téma vytvořeno: 22-01-2024 10:18 AM)
366 Zobrazení
robert123456
First Poster
Možnosti
Dobry den, chcel by som sa spytat, ci aj pre S23 ultra bude dostupna AI. Ak ano ci bude moznost ju nenainstalovat.Dakujem.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Funkcie AI sú sľúbené aj pre rodinu S23 series a to v podobe nejakého budúceho update-u.

Kedy ale update príde, a aký rozsah funkcií AI v ňom bude, známe nie je. 

EDIT: Možnosť neinštalovať aktualizácie tu samozrejme je, ale je potrebné mať vypnuté (zakázané) automatické aktualizácie.

Samozrejme, v takom prípade, že sa rozhodnete ďalšie update-y neinštlaovať, zostanete "zaseknutý" na staršom softvéri, vrátane starších bezpečnostných záplat, čo v konečnom dôsledku môže ohroziť vaše zariadenie.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Funkcie AI sú sľúbené aj pre rodinu S23 series a to v podobe nejakého budúceho update-u.

Kedy ale update príde, a aký rozsah funkcií AI v ňom bude, známe nie je. 

EDIT: Možnosť neinštalovať aktualizácie tu samozrejme je, ale je potrebné mať vypnuté (zakázané) automatické aktualizácie.

Samozrejme, v takom prípade, že sa rozhodnete ďalšie update-y neinštlaovať, zostanete "zaseknutý" na staršom softvéri, vrátane starších bezpečnostných záplat, čo v konečnom dôsledku môže ohroziť vaše zariadenie.

0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás robert,samozrejme ako pisal Peter,uptade bude aj pre S-23,jedinou možnosťou ako nenainstalovať AI je neaktualizovať softwer,čo sa mi ale nezdá moc dobré.😉🖐
0 Like
robert123456
First Poster
Možnosti
Chápem, len ja som si teraz vybral S23 ultra že v ňom nie je AI. A ani by som to zatial nechcel. Ďakujem za odpovede.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
AI ale predsa máte už aj v S23U. V One UI 6.1 sú akurát pridané nové funkcie, ktoré vďaka implementácii AI môžu fungovať lepšie. Stále máte predsa možnosť danú funkciu nepoužiť či už prepis poznámok, hľadanie pomocou zakrúžkovania alebo preklad hovoru. Jediné čo sa dnes už ovplyvňuje trocha ťažšie je úprava fotiek, ale to je už aj na starších telefónoch.
0 Like
robert123456
First Poster
Možnosti
Teraz som si skontroloval One UI a je tam 6.0. Tak neviem...
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Vsetko zalezí od pouzívatela svojho zariadenia.Ak si majitel nechce stiahnuť ui.6.1. s prvkami AI,tak bude fungovať na ui 6.0.-bez aktualizacii.👍😉🖐
0 Like
robert123456
First Poster
Možnosti
A presne tohto sa obavam...
0 Like