Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 7

(Téma vytvořeno: Čtvrtek)
166 Zobrazení
Aladin112233
First Poster
Možnosti

Taky by mě to zajímalo že mi to neukazuje bluetooth na horní liště když to mám zapnuté.  

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Ak by ste si prečítali pár príspevkov o OneUI 7 ( a jeho updateoch) tu na fóre v rôznych témach telefónov, tak by ste zistili, prečo to je tak ako to samsung dal (nevravím, že to všetkým sedí, ale je to dané). Jednoducho to samsung zariadil tak ako to je na základe jeho uvažovania a plánovaním užívania nového systému v budúcnosti a tiež požiadaviek užívateľov (tiež by som to radšej riešil výberom užívateľa ale mne osobne to nevadí, vadili mi iné veci, ale nie sú z môjho pohľadu tak zásadné a kľudne som si zvykol, čo mi vadilo je doba, ktorú predlžovali pri nasadzovaní OneUI 7.0 a hlavne nejaké problémy v spoľahlivosti vykonania funkcií (to mi vadilo viac) 

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS4AYF1 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Aladin112233 

ano, toto bylo již avizováno ve velké spoustě předchozích vláken po aktualizaci na různá Galaxy zařízení. Další známé změny jsou, že není vidět ikona budíku, zobrazuje se maximálně 3 ikony vedle hodin, zbytek je skrytý pod tečkou, na zamykací obrazovce se zobrazí jen 1 notifikace z 1 aplikace, plýtvání místem atd. Pokud použijete Lupu, tak si můžete desítky různých diskusí vyhledat... 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Ak by ste si prečítali pár príspevkov o OneUI 7 ( a jeho updateoch) tu na fóre v rôznych témach telefónov, tak by ste zistili, prečo to je tak ako to samsung dal (nevravím, že to všetkým sedí, ale je to dané). Jednoducho to samsung zariadil tak ako to je na základe jeho uvažovania a plánovaním užívania nového systému v budúcnosti a tiež požiadaviek užívateľov (tiež by som to radšej riešil výberom užívateľa ale mne osobne to nevadí, vadili mi iné veci, ale nie sú z môjho pohľadu tak zásadné a kľudne som si zvykol, čo mi vadilo je doba, ktorú predlžovali pri nasadzovaní OneUI 7.0 a hlavne nejaké problémy v spoľahlivosti vykonania funkcií (to mi vadilo viac) 

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS4AYF1 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Aladin112233 

ano, toto bylo již avizováno ve velké spoustě předchozích vláken po aktualizaci na různá Galaxy zařízení. Další známé změny jsou, že není vidět ikona budíku, zobrazuje se maximálně 3 ikony vedle hodin, zbytek je skrytý pod tečkou, na zamykací obrazovce se zobrazí jen 1 notifikace z 1 aplikace, plýtvání místem atd. Pokud použijete Lupu, tak si můžete desítky různých diskusí vyhledat... 

fajnsnek2
Aladin112233
First Poster
Možnosti

Píšete absolutne od věci co jsem se ptal ..... ale v pohode ... LUPU použijte vy co se ptám od včera .... hezky den

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Prostě se to nezobrazuje, někdo tak rozhodl a nelze to žádným nastavením změnit... Přijměte to, bude to jednodušší

fajnsnek2
Aladin112233
First Poster
Možnosti
Ja vim .... přesto dik
0 Like
Borderka
Hotshot
Možnosti
Koho sa pytas od vcera? Tu ludia nemaju vestiacu gulu, ale skusenosti.
Je tu milion prispevkov na tuto temu a ty ani jeden nevidis 😂 zaujimave
womec24
Pathfinder
Možnosti
Tak proč se ptáš když to víš?!! Na horní liště je lupa kde napíšeš co hledáš a vyleze ti sto stejných dotazů od lidí jako si ty kde je vše zodpovězeno. 🙏🙏🙏