Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Google asistent

(Téma vytvořeno: 07-07-2024 08:21 PM)
425 Zobrazení
TomCZ05
Explorer
Možnosti
Zdravím vás, mám dotaz na to já spustím asistent Google když na Samsung Galaxy A54 používám navigační panel a ne tlačítka. Ano vím že ho spustím hlasem ale nedaří se mi ho spustit přes navigační panel. Děkuji za radu
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, rada se bude týkat řady A s verzí OneUI6.1, přesněji A15. Tedy telefon vez AI funkcí.

U tlačítek je to snadné - stačí podržet tlačítko domů - případně u starých gest (suplující 3 tlačítka) podržet potáhnutí středního gesta směrem dovnitř - je to podobné, jako podržení domovského tlačítka.

U nových gest (ze strany a zespoda) musí být aktivní volba asistenta - ono modré zatržítko - pak asistenta vyvoláte tažením z rohu.1720381499368_1720381499363_0.jpg

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
PrivateWolf
Pioneer
Možnosti

Nefunguje ani dlouhým podržením "home" oblasti?

0 Like
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, rada se bude týkat řady A s verzí OneUI6.1, přesněji A15. Tedy telefon vez AI funkcí.

U tlačítek je to snadné - stačí podržet tlačítko domů - případně u starých gest (suplující 3 tlačítka) podržet potáhnutí středního gesta směrem dovnitř - je to podobné, jako podržení domovského tlačítka.

U nových gest (ze strany a zespoda) musí být aktivní volba asistenta - ono modré zatržítko - pak asistenta vyvoláte tažením z rohu.1720381499368_1720381499363_0.jpg

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
TomCZ05
Explorer
Možnosti
Nene bohužel
0 Like
TomCZ05
Explorer
Možnosti
Tak už jsem na to přišel, jsem idi.. musím ze spodního rohu do středu displeje a ne do středu navigační lišty. Děkuji za radu a omlouvám se
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Ano, přesně tak jak je to napsané u toho přepínače 👍