Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

samsung dex

(Subiect creat la: 05-11-2020 09:06 PM)
590 Vizualizări
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
Caut de ceva timp un dex ptr note8 dar n-am prea mai vazut prin magazine si unde e are un pret de zici ca e suflat cu aur. Voi ce variante folositi ptr dex? Sa fie oare asta o tactica sa jumuleseti salteaua ptr un alt telefon mai nou?!

14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu pentru Note 9 am folosit ceva de genul:

ElfStone_0-1604603289497.png

Tactica , ne-tactica... e foarte comod sa folosesti DEX wireless. 
Nu stiu cat de des il folosesti tu.. .dar eu dup.a ce mi-am luat adaptorul ala, l-am folosit de 2 ori. Am vrut eu neaparat sa am... am luat si l-am pus in sertar.

0 Aprecieri
Geo33
Navigator
Opțiuni
Se gasesc pe piata o gramada de Hub.uri USB C to HDMI, dar ar trebui sa fii atent cand cumperi la: sa suporte 4k 60hz si sa aibe port de incarcare! Daca nu are port pentru incarcare, ti se papa bateria destul de repede pe telefon.
0 Aprecieri
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
nu cred,sigur nu stie note8 dex wireless...adaptor d'ala gasesti la ciciunghezii la cel putin juma din banii aia dar vine in minim 2 luni. Am de editat niste documente si pe tel e cam incomod...am si un display mai maricel portabil si mi'ar fi trebuit adaptorul ala
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ah, stiu ca nu functioneaza pe Note 8, ziceam doar ca e foarte fain fara fire sa te conectezi.
Am luat si eu in calcul varianta de prin China, dar unele adaptoare nu sunt compatibile chiar daca arata identic cu altele si nu am riscat. In jur de 100 gasesti optiuni si in tara. Eu cred ca pe acolo am dat pe el.

0 Aprecieri
cezar26
Pioneer
Opțiuni
DeX wireless, in cazul meu (s10e), a venit prin update cu OneUI 2.5. In schimb eu folosesc mereu DeX prin cablu de date legat la pc.

Screenshot_20201105-211906_Samsung Members.jpg

0 Aprecieri
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
daca nu gresesc s10e nu a foat lansat cam in aceeasi perioada cu note8?! ma asteptam sa primeasca si 8'ul un update ceva
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu , nu. Note 10 a fost cu S10. Note 8 cu S8. Din pacate , oficial Samsung spune ca nu vei primi One UI 2.5, update-ul care aduce functia asta. 

0 Aprecieri
dreW90
Pioneer
Opțiuni
Eu folosesc de pe când mi-am luat S9+ un Samsung Dex Pad, varianta 2.0 cea cu rezoluție pana la 1440p. L-am luat de pe olx sigilat cu garanție, nu m-a costat foarte mult. Acum am un S20 Ultra și deși e compatibil wireless Dex, cu toate acestea, folosesc tot Dex Pad-ul, e mai ușor de conectat mouse și tastatură la el plus ca nu se încălzește deloc telefonul, are un ventilator incorporat în Dex Pad.
0 Aprecieri
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
am aflat ca nu mai primesc updateuri...trist...am sa incerc o romaneasca cu updateurile. Am vazut si cablul ala dar as avea nevoie si de niste porturi usb...parca ma intarata colegu sa dau comanda de o chinezarie
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
eu am si dex pad si dex station si sunt multumit detin note 9 si note 20 ultra
0 Aprecieri
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
ce diferenta este in pad si station, doar de forma?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
salutare..revin.

***** ultima postare, intre timp, am pus mana de dexul de la chinezi...pot spune ca face ce trebuie dar nu stie 4k. Tot deranjul m-a costat 85 ron si cam 2 luni jumate de asteptare. Nu se incinge prea tare, e utila dracia.
0 Aprecieri