Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme card sd

(Subiect creat la: 12-01-2023 08:53 PM)
228 Vizualizări
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut! Acum câteva zile am scos un card sd dintr-un telefon pe care l-am pus în sertar și l-am bagat la acel s7 edge ca să am mai multă stocare pe el ca backup phone. Timp de vreo 3 zile a văzut cardul acum nu îl mai citește deloc. Menționez ca nici dacă îl pun înapoi în acel telefon nu îl mai citește și nici pe oricare alt telefon. Toate zic ca card sd este neinserat. Nici format nui mai pot da.
Sa stricat oare cardul de tot și nu mai am cei face? Pana acum cardul mergea perfect nu avea niciun semn.

9 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
In laptop cu slot de card sau calculator cu cititor de carduri pe usb il vezi?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
La pc nu am cititor de card și sigur nici la laptop fiind de gaming...
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Îți poți cumpăra un card reader, care știe mai multe formate, e bun la casa omului și nici nu e așa scump.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Pune -l pe un laptop/PC și găsești tutoriale pe YouTube cum poți să procedezi pentru recuperarea lui în momentul în care nu mai apare activ ca și stocare. Dacă nu reușești să-l resuscitezi înseamnă că s-a stricat și nu-l mai poți repara.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu cred ca am la ambele cititor chiar dacă pcu e mai vechi...
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu merită să te complici dacă a fost funcțional 3 zile iar ulterior au apărut probleme nemaifiind recunoscut ca mediu de stocare. Pe PC/Laptop presupunând că vei găsi o modalitate să-l readuci la stadiul de funcționare formatându-l tot nu vei avea certitudinea că pe smartphone situația nu se va repeta după o vreme. Cel mai probabil este corupt, aşa că recomandarea mea este dacă reuşeşti totuşi să-l accesezi de pe un PC/Laptop să salvezi datele de pe el dacă există şi sunt importante şi să te orientezi spre um model nou de card de la Samsung. Nu ai specificat modelul şi capacitatea celui cu probleme dar unul nou de 64 GB sau 128 GB nu are prețuri exorbitante.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Totuși cardul a fost perfect funcțional vreo 3 sau 4 ani pe acel telefon și mam gândit dacă nu îl mai folosesc sa il mut pe alt telefon adică acel s7 edge și a mers 3 zile. Acum nimic nu îl vede niciun telefon. Oricum tot ce era pe el e și pe cloud dar era mai ușor sa nu bag muzica pe telefon vreo 1200+ melodii.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am înțeles asta. Dar aşa cum au scris şi colegii doar pe un PC/Laptop îl poți verifica. Iar riscul să se repete situația nu se elimină, chiar dacă va redeveni funcțional. Tu decizi.
0 Aprecieri
Alexandru67
First Poster
Opțiuni
Bună ziua! Am o problema cu un telefon Samsung A53 5G, a cărui interfata SD nu mai funcționează corect ... mi-a stricat 2 carduri SD în sensul în care, unul dintre ele avea 3 ani de zile de funcționare fără probleme ... brusc au început sa dispară toate informațiile stocate pe el, iar de citit le-am putut vedea pe laptop cu un program de recuperare ... am crezut ca a fost o întâmplare și am cumpărat alt card SD ... a avut aceeași soarta ...
0 Aprecieri