Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Pot atașa inel magnetic pe Samsung s23 +?

(Subiect creat la: 17-02-2025 05:17 PM)
342 Vizualizări
Sandu88
Navigator
Opțiuni

Bună ziua ,revin cu o întrebare la comunitatea Samsung .Dacă îmi achiziționez un inel magnetic Esr care îl pot atasa de spatele telefonului sau de husa telefonului (las poze mai jos sa fie mai ușor) pot prin magnet sa pun un portofel (Esr) compatibil cu inelul lipt de telefon sau husa ?

Aștept răspunsuri de la oamenii fare folosesc asa ceva .

image

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok, ca sa pun oarecum capat acestei discutii. NU, nu vei putea sa o faci, obisnuieste-te cu ideea.

Ca sa explic putin si sa nu crezi ca vorbesc degeaba....am incercat timp de 6 luni sa lipesc inele pe spatele telefonului S24 Ultra (care are acelasi spate de sticla). Iti GARANTEZ ca nu va sta NIMIC lipit de acel spate decat poate daca dai cu SuperGlue ceea ce nu iti recomand cu atat mai mult. Spatele de sticla al telefoanelor noastre este atat de slefuit si antiaderent incat niciun adeziv de la niciun inel nu il va tine lipit. Incearca daca nu crezi. Am incercat multe inele de la ESR (exact pe cele din poza ta), Baseus, Spigen, inca vreo 3-4 noname de pe eMAG, inca vreo 3 de pe AliExpress si tot asa. Stau bine mersi cat le pui.... Dupa ce le pui pe un accesoriu MagSafe fie el portofel, incarcator, inel, etc, la 2-3 desprinderi tine maxim apoi va ramane inelul pe respectivul accesoriu.

Singura solutie a fost in final sa pun o husa compatibila MagSafe.

Iti urez multa multa bafta daca te gandesti sa incerci..

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

20 Răspunsuri
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Sigur ca merge
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Salut. Nu îți recomand varianta asta pentru ca nu vei reuși sa alinieze corect acel inel si e posibil sa acoperi cel puțin parțial zona de incarcare wireless.
Cauta o carcasă care are din fabrica acel inel magnetic, nu simplu din tabla. Verifica sa se lipsească acea carcasa de ceva metalic. Asa vei avea o priza magnetica mai bună decât acel simplu inel metalic si cu siguranță încărcarea wireless va funcționa la viteza maxima.
Sandu88
Navigator
Opțiuni
Pai dacă as pune acel inel din poza, doar pe o husa si portofelul deasupra ,nu ar funcționa sa îl țină,nu vreau sa pun inelul pentru încărcare wifi, doar pentru wallet
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Dacă e doar ca să îl tina, e ok, dar tot nu vei avea aceasi priza magnetică față de o husă cu magneti in ea. Gandeste-te ca vei avea doi magneti care se atrag, nu doar un magnet care atrage o bucata de tabla.
Sandu88
Navigator
Opțiuni
Corect ,pai ce recomanzi ca și husa sa aibă un magnet bun, ca să poată tine destul de bine wallet ul
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Eu am avut si pe s24U si am si acum pe s25U carcase de la Pitaka si de la UAG. Magneti foarte puternici in amândouă. Trag de telefon sa-l desprind de încărcătorul wireless 😬
0 Aprecieri
Sandu88
Navigator
Opțiuni
Nu mi plac,sunt prea voluminoase și nu s pe stilul meu ,caut o husa simpla transparenta sau ceva foarte finuț
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Pitaka e foarte subțire.
Oricum, indiferent de ce ai alege, cauta sa aibă magneti in carcasa. E cea mai buna varianta pentru priza magnetică.
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Uite magneții pe care ii are Pitaka in carcasa de S23+IMG-20250217-WA0015_1000020544_1739807280.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pentru accesorii poți lipi orice magnet. Atât doar că nu vei putea încărca telefonul wireless cu husa pe el, și poate nici NFC nu o să funcționeze corect.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Alinierea inelelor se poate face daca este cat de cat de "marca"... ESR, Basesus, Spigen etc vin cu un "sablon" de carton/plastic/hartie care se monteaza in diverse feluri in partea de jos a telefonului si lasa liber fix cercul unde sa lipesti inelul (astefl incat sa vina centrat pe coil-ul de incarcare). ESR avea tin minte pt S24/S24+/Ultra si iPhone normal si +/Max... Avea cutia plina cu sabloane

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok, ca sa pun oarecum capat acestei discutii. NU, nu vei putea sa o faci, obisnuieste-te cu ideea.

Ca sa explic putin si sa nu crezi ca vorbesc degeaba....am incercat timp de 6 luni sa lipesc inele pe spatele telefonului S24 Ultra (care are acelasi spate de sticla). Iti GARANTEZ ca nu va sta NIMIC lipit de acel spate decat poate daca dai cu SuperGlue ceea ce nu iti recomand cu atat mai mult. Spatele de sticla al telefoanelor noastre este atat de slefuit si antiaderent incat niciun adeziv de la niciun inel nu il va tine lipit. Incearca daca nu crezi. Am incercat multe inele de la ESR (exact pe cele din poza ta), Baseus, Spigen, inca vreo 3-4 noname de pe eMAG, inca vreo 3 de pe AliExpress si tot asa. Stau bine mersi cat le pui.... Dupa ce le pui pe un accesoriu MagSafe fie el portofel, incarcator, inel, etc, la 2-3 desprinderi tine maxim apoi va ramane inelul pe respectivul accesoriu.

Singura solutie a fost in final sa pun o husa compatibila MagSafe.

Iti urez multa multa bafta daca te gandesti sa incerci..

Sandu88
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc frumos penteu acest review sincer și ma bucur ca ți ai luat din timpul tău sa scrii aici . Singura soluție atunci rămâne o husa magsafe care vine asa din fabrica . Mulțumesc încă odată 🙏
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare. Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsuri, poți apăsa pe cele 3 puncte în dreptul comentariului și să îl accepți ca soluție ☺️
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Iti recomand si eu Pitaka, am avut de la S22 Ultra pe fiecare telefon si nu au practic "magneti" folosesc o vopsea magnetica cu care dau pe interior fibrele de aramid astfel incat sa formeze "magnetul" circular. Iti las poze cu ce mai am prin telefon, sunt husele pt S24 Ultra si cea de S25 Ultra...
20230901_171939_1000009657_1739808958.jpg20230901_203714_1000009659_1739808963.jpg20250203_150555_1000006143_1738587958.jpg20250204_101614_1000006221_1738656977.jpg

Sandu88
Navigator
Opțiuni
Eu m am uitat la husele Pitaka ,dar la vara ma tentează ideea de a trece la un S25+ și nu as mai investi într-o husa de 200+ lei ,deoarece deja am 5-6 dar nici una cu magsafe.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, in acest caz ai dreptate. Ce iar iti pot spune pt cand te hotarasti este ca Pitaka au si accesorii de pus pe spate, aveau ceva wallet pt carduri si inel de trecut degetul prin el si folosit ca suport. Cand vei lua, daca vei lua, sa te uiti la ce mai au, gasesti destule reduceri la ei sau bundle. Si incarcatoarele lor auto cu MagSafe sunt ok, iti recomand ori astea ori Anker

Sandu88
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru recomandări ,chiar ma bucur ca sunt oameni cu atâtea informații utile pe acest forum . Apreciez și sunt recunoscător
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pur si simplu ai dat peste unu care s-a chinuit... Deci nu ai idee cat am incercat... Fara succes.

Motivul a fost ca la S24 Ultra am folosit o "husa" formata din 2 bumperi (Arc Pulse se cheama), iti atasez poze...
Asa mult imi placea incat am cautat sa am o metoda de incarcare in masina unde in cotiera aveam incarcator magsafe. Si am tot incercat inele de mi-a venit rau... In final am renunțat si am pus Pitaka. La S25 Ultra am luat direct Pitaka 🤣20240613_104328_1000007213_1739085538.jpg20240613_104404_1000007212_1739085534.jpg

Sandu88
Navigator
Opțiuni
Sunt conștient ca la o husa de 200+ sigur au calitate ,plus ca am mai citit pe forum și qm vazut ca sunt recomandări Pitaka ceea ce înseamnă că își face treaba și este calitate superioara