Salut, as dori sa știu ce părere aveți de husele de pe shein, dacă cumva ați luat de aici, dacă vi se par bune.Ca tot sunt preturi foarte mici la ele, am decis ca eu și colega de magazin sa luam de aici, nu doar din cauza prețului ci și din cauza disponibilității modelelor de telefoane (s10e, note10+ iar ea a42) nu se prea găsesc.
Comanda a ajuns în fix 7 zile cu weekend, pusa în 21 ajunsa azi.
Cea din stânga e ceva de carbon, am luat-o și pt note 10+ și prima senzație e ca are calitate. Se simte în mana mai bine, e mai dura și nici nu scapi telefonul asa de greu jos (neavând mana stânga, cu husa asta clar nu îl scap), iar cea din dreapta e de rezerva. Și acea e foarte dura și de calitate la atingere, acel model îl știu ca este și în magazin deci știu cum e.
La a42 ei, a luat ceva colorat, mai ieftina ca astea iar spre surprinderea noastră, chiar și alea sunt foarte bune, în plus am găsit și set de 3 folii privacy pt telefonul ei, însă ecranul am luat de a12 fiind compatibil. După montare, chiar și acea folie de silicon privacy e buna, rezistenta la zgârieturi și antiamprente.
Eu unul sunt mulțumit de alegere, cat si ea, sunt plăcute și calitative, acum vreau sa aud și de la voi ce părere ați avea de husele sau foliile de pe shein. Nu sunt fan huse antișoc însă și astea sunt tari.
Rămâne de văzut cum va fi foliile alea, dacă stau lipite și rezista în timp fata de cele luate din magazin fizic de silicon. Diferența de preț este totuși.
Cost total undeva la 50 de lei, 3 huse mie, 2 ei și 3 folii ei.
Voi ce părere ați avea? Mulțumesc de atenție!