Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Părere huse shein

(Subiect creat la: 28-05-2024 09:00 PM)
481 Vizualizări
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, as dori sa știu ce părere aveți de husele de pe shein, dacă cumva ați luat de aici, dacă vi se par bune.
Ca tot sunt preturi foarte mici la ele, am decis ca eu și colega de magazin sa luam de aici, nu doar din cauza prețului ci și din cauza disponibilității modelelor de telefoane (s10e, note10+ iar ea a42) nu se prea găsesc.
Comanda a ajuns în fix 7 zile cu weekend, pusa în 21 ajunsa azi.
Cea din stânga e ceva de carbon, am luat-o și pt note 10+ și prima senzație e ca are calitate. Se simte în mana mai bine, e mai dura și nici nu scapi telefonul asa de greu jos (neavând mana stânga, cu husa asta clar nu îl scap), iar cea din dreapta e de rezerva. Și acea e foarte dura și de calitate la atingere, acel model îl știu ca este și în magazin deci știu cum e.
La a42 ei, a luat ceva colorat, mai ieftina ca astea iar spre surprinderea noastră, chiar și alea sunt foarte bune, în plus am găsit și set de 3 folii privacy pt telefonul ei, însă ecranul am luat de a12 fiind compatibil. După montare, chiar și acea folie de silicon privacy e buna, rezistenta la zgârieturi și antiamprente.
Eu unul sunt mulțumit de alegere, cat si ea, sunt plăcute și calitative, acum vreau sa aud și de la voi ce părere ați avea de husele sau foliile de pe shein. Nu sunt fan huse antișoc însă și astea sunt tari.
Rămâne de văzut cum va fi foliile alea, dacă stau lipite și rezista în timp fata de cele luate din magazin fizic de silicon. Diferența de preț este totuși.
Cost total undeva la 50 de lei, 3 huse mie, 2 ei și 3 folii ei.
Voi ce părere ați avea? Mulțumesc de atenție!

image

20 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca exista un site care vinde chestii mai proaste decat AliExpress...Shein este acela. SINGURUL lor avantaj este ca sunt ieftine.
Nu are nici un gram de carbon in ea husa indiferent cum pare, in primul rand nu se foloseste deloc carbon la huse deoarece ecraneaza maxim si nu ar mai functiona bine telefonul (pe langa faptul ca nu s-ar incarca wireless).

Acu ce sa zic, piata este invadata de chinezisme mai mult sau mai putin ieftine...de la Pitaka de 300 + lei si pana la cele de pe Shein sau AliExpress de cativa lei (cu tot cu transport). Fiecare alege ce ii place si daca esti ok cu ele, foloseste-le sanatos, macar esti multumit si nici nu te-a costat o avere.
Calitativ insa, sunt sub marcile consacrate, chiar daca si acelea poate se produc tot in China. Asta nu inteleg multi...China , China da conteaza ce standard de calitate este folosit. O firma ca Spigen, UAG, Otterbox sau Pitaka care isi vinde husele la 50 EUR +, va avea un control al calitatii mai strict si poate chiar un departament propriu de design care incearca sa "inventeze" husa (sau protectia) suprema. O husa care costa 15 lei cu tot cu transport, este imposibil sa fie produsa la un nivel macar apropiat de calitate.

Iti urez bafta cu ele si sa nu ai ghinion sa le testezi rezistenta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu au fost o avere, probabil nu sunt ca altele mai scumpe și renumite.
Am zis s ale dau o șansă dacă mulți prieteni cât și clienți au luat de aici.
Urate nu sunt, depinde ce găsești și ce iti place.
Carbon sigur s-a folosit doar pt denumire, dacă zici ca nu se folosește ca material.
Totuși, asta de "carbon" care e în stânga, doar partea de sus și jos e mai moale ca da o poți da jos, în rest e tare.
Sper sa nu ajung sa testez cât de rezistente sunt, nu prea am mana stanga și sunt foarte grijuliu cu ele, nu am spart vreunul niciodată. Când e sa se întâmple, se poate întâmpla și cu huse din magazin de accesorii unde iar nu sunt ele chiar de firma.
Oricum, ceva modele de huse de pe shein sunt și în magazin, poate chiar de acolo le și aduc apoi pun preț😅😅.
AliExpress sincer nu îmi place deloc, am testat, nu zic ca marfa nu o ajuns sau nu a fost bună, durează extrem de mult și nu prea poți afla pe unde e coletul.
Temu nici atât decand cu scandalul datelor vândute.
Am fost sceptic de shein, știam de ei dar nu am avut curaj sa încerc singur, dacă o vrut și ea am zis ca adunat 50 de lei sa pierdem nu e cine știe ce. Se mai pierde în viata.
Și asa mulți vor ce e mai ieftin mai nou, totuși sunt unele lucruri unde nu prea trebuie aceasta gândire.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Apai no acuma, cam asta e😅😅. Am scris și de ce, pe lângă preț. La aceste 3 modele de telefon, nu am găsit în tot orașul, indiferent de magazin. Am cerut și la marfa, nimic.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Am întrebat colegii de la Sibiu și nu, nici acolo nu mai au pt aceste modele.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dacă aici pre comunitate nu se promovează mimic ieftin, tu de ce promovezi telefoanele second hand la greu? Atat am avut de zis 🤣 🤣 🤣 husele astea macar nu-s la mana a doua, chiar dacă-s ieftine
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Cu câțiva ani în urmă ( peste 15) era o vorbă:"suntem prea săraci să luăm lucruri ieftine".'Se pare că nu mai este de actualitate, chiar luăm ieftinituri....
0 Aprecieri
m1stt
Navigator
Opțiuni
Bună. Eu personal am vreo 5 huse de pe Shein pentru al meu A34. Sunt bune, într-adevăr de plastic 100% și după o lună și un pic de uz una deja începe să se îngălbenească, dar pentru 5-10 lei, sunt calitative. :))
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pe ce am luat eu, 3 huse am dat 30 de lei, deci 10 fiecare. Ea si-a luat 2 huse colorate cu 5 lei fiecare deci 10. Plus 3 folii silicon privacy 15 lei adică 5 lei folia. Asa am beneficiat de transport gratuit și în total cam 50 de lei +-.
m1stt
Navigator
Opțiuni
transportu' ii gratis daca depasesti 100 de lei, am comandat si alte chestii pe langa + mai toate husele pe care le am luat erau in jur de 1-3 euro
0 Aprecieri
m1stt
Navigator
Opțiuni
1. 7-10 zile lucratoare (mie mi a venit mereu mai devreme de atat) 2. Nu, doar cu cardul in avans. 3. Nu stiu, dar stiu ca peste 50 sau 100 lei este gratuit.
0 Aprecieri
m1stt
Navigator
Opțiuni
Da. Eu am avut niste casti, erau ff bune, tinea bateria vreo 6 ore de redare la maxim dar le am pierdut
0 Aprecieri
m1stt
Navigator
Opțiuni
Se auzeau ok, uneori se mai intrerupeau daca mergeam in alta camera dar nu ma deranja. Ale mele mai cadeau uneori dar daca puneam putina presiune stateau.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ai garanția de retur oricum, asa ca dacă ceva nu e în regula, le scri și se rezolva.
Apoi depinde de ce vrei, da găsești și ieftin, dar nu îți inchipui ca găsești de ex stick sau carduri de stocare cu mulți GB la câțiva lei, aia clar e teapa. La fel ca pe Ali, temu.
Pt căști, huse, folii, cabluri și haine (+ restul sortimentelor) e chiar ok.
Vezi ce iti place, ai recenzie cu poza dacă dorești bifezi opțiunea și asa poți vedea și produsul real cum e.
Încărcător original samsung nu știu ce sa zic la la 30-40 lei cel de 15-25w. Având în vedere ca pe la noi e 60+ e posibil sa fie și ala ok, lumea nu s-a plâns. La 45w de ex chiar nu știu ce sa zic.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Am luat și eu un Spiegen cu Air Cushion Technology și s-a îngălbenit după nici 2 săptămâni. Cele transparente se îngălbenesc, asta e regula.
Sunt niște băieți din State care promit să revină cu o husă care nu se îngălbenește - au avut-o la vânzare până acum, nu se îngălbenea, dar se zgâria foarte ușor. Au retras-o și au spus că în vara aceasta lansează upgrade-ul ei.
Așteptăm.
0 Aprecieri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Mi-am luat de acolo 4 huse cu maxim 50 de lei :))
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, referitor la modelul din stânga, am comandat eu una pentru cineva și am luat-o cu 30 de lei.
Majoritatea huselor no name provin 80% dupa shein sau site-uri de genul, mai mult ca sigur.
Recent mi am luat și eu una de pe shein, incolora din silicon cu colțurile ridicate pentru a proteja ecranul și pot spune ca pentru 4 lei chiar este calitativa.
Acum sa vedem cât rezista în stare de a proteja telefonul sau mai bine zis când va începe sa iasă ușor după telefon fara sa tragi de ea...

0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Dacă e transparenta (incolor) sunt curios în cât timp se ca ingalbenii, cum fac de obicei cele transparente. Aici în oraș, sunt cam 40 de lei alea și ma gândesc ca sunt asemănătoare. Dori trebuie scos profit la magazine nu?
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Este la fel ca husa după S24 al meu.
Asta este husa de rezerva de la A54 al mamei mele.
În mare parte mi se par identice ca cele de se găsesc la noi pe piața.
Acum nu are rost sa pun poza cu husa după al meu pentru ca este ca aceea din poza.
Doar ce am pus-o pe telefon de câteva zile. :smiling-face:
Revin peste vreo luna cu câteva poze ca să îți faci idee cât de tare se îngălbenește dar nu cred ca va fi prea tare ingalbenita 😀20250116_212020_1000018236_1737055221.jpg20250116_212119_1000018237_1737055280.jpg20250116_212158_1000018238_1737055318.jpg
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Efectiv, e ca cele transparente din magazine, unde sunt 40-50 de lei...
Și fără colturile alea mai tari. Doar ca aici, la mine, au protecție praf la musa de încărcare. Observ în poza 2, ca a ta nu, are acea "clema" cum, sa ii zic, ce intra în mufă.
În rest, e cam același lucru cu cele din magazine. Sa vedem cât te va ține pana se îngălbenește, astea de pe aici, durează cam 1-2 luni.
Sa o stăpânești fără probleme!!
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Mulțumesc mult!
0 Aprecieri