Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Oglindire ecran prin hdmi

(Subiect creat la: 16-04-2021 09:30 PM)
1282 Vizualizări
ionutist
Pioneer
Opțiuni
Salut! Intampin o problema cu funcția de a oglindi conținutul ecranului meu pe un televizor, conectat printr-un cablu hdmi. Pana ieri ,când am primit un update, a funcționat perfect, iar astăzi când am am vrut sa folosesc aceiași funcție mi-a părut acest meniu. Cum îl pot controla sau sa se facă doar oglindirea ecranului? am mers în setări sa selectez din funcția hdmi, oglindire ecran, dar fără rezultat. Dacă știe cineva va rog sa ma ajutate urgent, sper ca seara filmelor sa nu fie amânată din aceasta problema;(((

image

image

0 Aprecieri
12 Răspunsuri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Salut. Dacă televizorul este smart,poți da cast/proiecție ecran fără cablu HDMI. Ce vad aici... nu prea îmi dau seama ce sa aibe. Încearcă sa conectezi cablul hdmi în alt telefon, sa nu fie defect cablul adică. Telefonul trebuia sa proiecteze ecranul imediat pe televizor. Seara faina. Sper sa rezolvi.
0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Imaginea cu ecranul albastru are o rotiță albă în stânga și o bulă albastră în dreapta: sunt aferente TV-ului sau telefonului ca opțiuni?
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Telefonului deoarece apare bara de navigație jos.
0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Le poți accesa/controla? În special rotița? Adițional, ai activat cumva Developer Mode în telefon? Dacă da, ai cumva bifat Force Desktop Mode? Ai încercat să comuți între Samsung DeX și Screen Mirroring?

Am găsit pe un forum ceva identic la OnePlus.

Personal, aș lega telefonul la alt TV sau monitor dar aș încerca și un restart la telefon și apoi retestare.

Eu am testat acum cu un cablu Type C HDMI Samsung cu update de aprilie Note10+ și merge în ambele moduri.

Screenshot_20210416-222220_Settings_52753.jpg

0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu eu am problema, dar nu cred ca se rezolva din Developer Mode. Cred ca trebuie sa comute între DEX și Mirroring sau sa încerce sa umble la rotita de pe ecran. Zic ca nu se rezolva din Developer Options deoarece când bagi mufa HDMI afișează automat imaginea. Eu am presupus ca e o problema de la cablu sau TV.
0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Scuze, ochi de seară. Era ciudat că vedea meniu. Restart!
0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Bara aceea centrală arată ca și cum ar putea fi trasă în sus, ca la jaluzele: nu cumva îți ascunde imaginea din spate de fapt?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mai degraba seamana cu "gesture hint" la setarea de navigatie prin gesturi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Mircione
Explorer
Opțiuni
Corect, lucru care înseamnă că mergea dar nu corect.
0 Aprecieri
ionutist
Pioneer
Opțiuni
Am dat un restart la telefon și a mers
0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Easy!👍
0 Aprecieri
ionutist
Pioneer
Opțiuni
Va mulțumesc tuturor pentru timpul si implicarea acordata, o seara faina va doresc!