Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

O carcasă pentru S25 Ultra care îmi place

(Subiect creat la: 28-02-2025 01:08 PM)
132 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Se numește Benks Aurora ArmorAir Case, arată minimalist, e subțire și pare că protejează bine telefonul, atât la nivelul ecranului, cât și la nivelul camerelor foto. 

EmilianN_0-1740730947796.png

Pe site-ul producătorului sunt afișate prețurile chiar în lei, acest model costă 238 lei. Link aici.

Are o putere magnetică de 9,5 N, oferind conexiune sigură și precisă pentru toate accesoriile MagSafe, de la încărcătoare fără fir la portofele magnetice.

„N” din clasele de magnet înseamnă „numeric”. Numărul care urmează după „N” reprezintă produsul energetic maxim, care este un produs matematic al magnetismului și dimensiunilor magnetului. Mai multe detalii aici. Ca idee, o putere magnetică de N35 permite o forță de tragere de 1,5 kg.

Mai jos puteți vizualiza un review al acestei carcase:

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
10 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Eu am o husa de la pitaka Pin button: https://www.eastcom.ro/huse-samsung/husa-pitaka-galaxy-s25-ultra-pinbutton-case-black/grey-plain-pbs...
Recunosc că a fost cam scumpă dar mi-a plăcut atât de mult încât nu am mai ținut cont de preț.

Aseară am dat comanda pe CatMobile pentru o husa de la Spigen Liquid Crystal Glitter: https://catmobile.ro/huse-samsung-galaxy-s25-ultra/husa-samsung-galaxy-s25-ultra-spigen-liquid-cryst...
Am avut-o și pe S23 ultra. 🙂
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Tot pitaka este ok.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Îmi plac ambele, dar mai mult ma atrage Spigen :).
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ahhh încă nu mi-am comandat husa Spigen Glitter. Dar parcă nu mă pot despărți de cea de la Pitaka
3Merlin
Legend
Opțiuni
... bag sama, "boala" lui Raphael e contagioasă, doamnă dragă.
Ca să nu mai fiu acuzat că iar bat câmpii (... comentarii fără legătură directă cu subiectul respectiv) îmi voi exprima părerea despre postarea lui @EmilianN printr-un canal securizat (a se citi un simplu gest):
👏
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hahaha, sa sperăm ca nu ajung sa cumpăr prea multe huse. Încerc sa ma rezum la 3-4. 🤣
3Merlin
Legend
Opțiuni
... sper să-ți ajungă una pe săptămână (măcar pentru cea mai scurtă lună din an).
😄
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Și cea benks este la fel de buna, chiar mai buna ca este decupata în zona camerelor
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
E top! Confirm 😁 slim, ușoară si rezistentă.. am doua căzături cu ea si nicio urma nici pe telefon, nici pe husă 😁1740740056366.jpg
Teo2024
Troubleshooter
Opțiuni
Si eu am comanda data la Benks, cam acum o săptămână si mai dureaza ptobabil o săptămână pana soseste. Tot aramida, negru. Sper sa nu vad amprente pe ea, sunt alergic rau de tot la asa ceva. Momentan, Spigen Casseology, faina si aceasta