Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Noii membrii dintre "recruții Samsung "

(Subiect creat la: 03-09-2024 03:47 PM)
333 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni

image

image

image

image

22 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ești pus pe cumpărături.

Ți-am mutat topicul la categoria Accesorii.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc! O să știu pe viitor!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De aceea are Samsung profit😅
Rapha24
Legend
Opțiuni
Clar🤣
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Super!
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mersi !
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Să le folosești cu drag! 😁
Rapha24
Legend
Opțiuni
MULȚUMESC DIN SUFLET!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Să le stăpânești sănătos, maestre Rafael!
😉
Rapha24
Legend
Opțiuni
MULȚUMESC FRUMOS MERLIN DRAGULE !
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut! Cureaua aia alba ptr watch ultra, sunt și alte culori? Arată bine pe ceas!
D3 fapt stai, parcă am văzut-o pe net....e ceva scumpa ! Parca am văzut-o pe negru 🤔 sau gri....parcă și un pic portocalie! Se merita achiziționată? Cum se simte cu ea pe ceas cu el la mâna? Se murdărește?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Toate curelele originale pt Galaxy Watch Ultra, indiferent din ce sunt facute, costa 399 lei. Cea de care vorbesti se numeste Trail Band si poate fi gri inchis/neagra, alba, portocalie sau verde. Practic cam astea sunt cele 4 culori disponibile pt cele 3 modele de curele exclusive Galaxy Watch Ultra

Nu exista "se merita" dar cureaua merita cumparata (daca iti convine pretul). Se murdareste ca orice material textil care contine mult plastic/nylon...si tot la fel se spala

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Marius_M
Legend
Opțiuni
Mă refer la calitate/preț, dacă este mulțumit pe cât a dat pe ea, dacă îi place cum stă pe mână etc. Referitor la preț:
https://www.emag.ro/curea-smartwatch-samsung-marine-band-pentru-galaxy-watch-ultra-green-et-snl70mke...
Și da, aceasta este alt model/denumire...decât menționată de tine.
Aceasta am achiziționat-o și eu, separat și chiar o port! Cât despre celelalte modele/culori, mulțumesc pentru informații.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu am dat pretul oficial, la alti comercianti posibil sa le gasesti mai ieftine. Aceea este cureaua "clasica" de silicon cu care vin ceasurile. Mai exista in afara ei Trail Band si Peakform Band, fiecare cu caracteristici si scenarii de utilizare diferite

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Marius_M
Legend
Opțiuni
Am înțeles! Totuși, Trail Band este și pe verde? Acolo, (ca să nu mai dau nume) este decât pe alb, portocaliu, și gri închis.
Și cred că , în afară de Marine Band și Trail Band cred că te referi la asta:
https://www.emag.ro/curea-smartwatch-samsung-peakform-band-pentru-galaxy-watch-ultra-orange-et-sbl70...
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai dreptate, greseala mea, se pare ca verde este doar la Marine Band, Trail si PeakForm au doar gri, alb si portocaliu. Posibil sa mai para totusi si altele in viitor

Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu face nimic, stai liniștit! Ideea este că, poate am mai spus pe aici, telefonul meu are culoare Green (verde) Iar pe lângă brățara din cutie cu care a venit ceasul, și ce am specificat mai sus, am vrut sa asortez cumva telefonul cu brățară/cureaua ceasului ( dacă pot). Însă prețurile diferă ptr accesorii la diferiți comercianți . De asta am întrebat pe el cum i se pare aceasta Trail Band, ptr că prima varianta o am și eu.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Bravo @Rapha24 , te-ai pregatit pentru Galaxy Watch Ultra 2 cand ti-l cumperi anul viitor ! 😜
Sigur vor fi compatibile curelele 🙂

Rapha24
Legend
Opțiuni
Chiar crezi că vor fi compatibile ? MULȚUMESC!!😇
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca se continua seria, probabil ca da! Cum e ceasul, iti place? A meritat?

Mie imi place tare dar inca nu il am. Sper in curand.. 🙂