Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ingalbenire husa silicon transparent

(Subiect creat la: 07-02-2022 06:07 PM)
1630 Vizualizări
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, siliconul transparent se inglabeneste in timp orice ai face, oxideaza. A incercat cineva vreo metoda de albire si a reusit? E plin pe internet de "retete" cu otet, bicarbonat, detergent, diluant. 

Spal cu sapun husa saptamanal, utilizez doar huse transparente, si după 2 3 luni incep sa se ingalbeneasca.
17 Răspunsuri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Și se mănâncă în timp, și rup jos
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Are aproape un an a mea, Samsung, nu e nici zgariata, nici mancata, doar ingalbenita
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Eu.. am una și am avut la Samsung note 5 care după 4 ani cu greu am tras de ea(tot silicon) las o poza sa vezi
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Are 3 ani cu tot cu telefon😄20220207_200014_1854_1644256814.jpg20220207_200004_1853_1644256804.jpg
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
😄 mai duce inca 3
0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Din ce zice google in timp toate cedeaza si se ingalbenesc se pare. Procesu e accelerat de chimicale, caldura si razele uv. Pasta de dinti mai vad ca variante de curatare sau magic cleaner (cred ca se refera la burete din ala fin, abraziv). Eu am husa transparenta primita in pachet cu telefonu dar nu am folosit-o niciodata.
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Voi incerca "ciorbele" de care spune lumea sa vad daca se albeste. Mai cumpar una, e 28lei acum pe emag, am dat pe ea parca 100 in urma cu un an.
0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Am pus si eu acum husa transparenta sa vad cum e. Zici ca mi-am luat telefon nou asa e senzatia. Plus ca e mult mai slim ca aveam din aia protective cover. O tin cateva zile sa vedem ce si cum. Singuru impediment e ca mi se pare firav rau telefonu cu ea.
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Daca ai obiceiul sa scapi telefonul, nu iti recomand sa o utilizezi, este subtire.
0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Pana acum in 6 luni nu l-am scapat niciodata dar stii cum e never say never. De obicei asa se intampla cat timp am avut husa bulky nici-un accident, cum am pus-o pe asta subtire...boom cazatura 🤣
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Daca esti asa de fixat pe huse transparente singura varianta ar fi sa iti iei mai multe. Poate mai incerci si negre intre timp.
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Cred ca e singura varianta. Imi place sa se vada telefonul, din acest motiv prefer silicon transparent. Imi place si pielea cu patina care apare in timp, dar la cele Samsung nu imi place click-ul de la butoane, nu este un pic deasupra ecranului, si intra fortat telefonul in ea.
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Ori cu diferite chestii pe ea.. gen desene
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sunt variante de huse transparente cu spate de policarbonat sau sticla. Am avut si eu pe Note 10 si 9. La ele nu se ingalbeneste spatele ci doar marginile dar exista variante cu marginea (lateralele) colorate si doar spatele transparent. Laacestea nu se mai observa ingalbenirea deoarece lateralele sunt negre de ex si nu se vede iar spatele este din material care nu se ingalbeneste. O sa caut modelul exact pe care l-am avut si revin cu un link

Edit: am pus mai jos un link de pe emag cu ceva similar. Exista destule variante daca stii ce cauti, atat colorate cat si transparente. Eu ce luasem a fost de la catmobile parca

https://www.emag.ro/husa-samsung-galaxy-note-10-sticla-spate-margini-silicon-degrade-rosie-neagra-10...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, este excelenta. Are si suport pt a tine tel pe o masa sa vezi filme de ex

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Da, exact, sa nu mai folosesc pahar/sticla/pachet😁
0 Aprecieri