Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcator auto

(Subiect creat la: 27-09-2023 11:55 AM)
606 Vizualizări
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Salutare,

Vreau să achiziționez un incărcator auto Tronic QuickCharge 3.0, care oferă încărcare la 18W, acest model in promoție este bun pentru Samsung A52,pentru că am văzut că Incărcatorul de priză are 15W .Mulțumesc

8361482236982D0272FC12F7407B94867E124B8DF843FE94D7610B40AAD67A47.jpg

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

A52 suporta incarcare la 25W (maxim) chiar daca in cutie este inclus un incarcator de 15W. Poti folosi incarcatorul pe care l-ai gasit dar ti-as recomanda sa incerci si unul de 25W+ si sa vezi daca nu iti este mai bun. Exista o gama variata de incarcatoare, iti las mai jos niste link-uri

https://www.emag.ro/adaptor-auto-fast-charger-pentru-samsung-25w-dual-port-cu-interfata-1x-usb-si-1x...

Este Samsung si va trebui sa achizitionezi separat un cablu USB-C care sa suporte puterea

https://www.emag.ro/incarcator-auto-swissten-cu-cablu-usb-tip-c-super-fast-charging-25w-1-2m-2-4a-1-...

Asta este ceva mai ieftin si asigura incarcarea necesara dar nu e original, cred ca am si eu ceva similar la masina cuplat cu un pad de incarcare wireless. Are avantajul ca este foarte mic

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

21 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu zic ca ar trebui sa fie in regula.

Edit: telefonul suporta max 25w, nu va incarca cu mai mult de atat. Cu w mai putini, e totul ok, dar va incarca mai incet.

cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Mulțumesc,Pentru că nu e un accesoriu de incarcare original Samsung mă gandeam să nu imi deterioreze bateria. 

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Sigur nu se încărca la 25w a52😅😅😅 dacă nu ma înșel?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai dreptate! 🙂

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Am crezut ca nu aveam eu 25w , bine acum am a54 dar acel telefon l am dat la fratele meu😅😁
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am citit eu greșit. E bine ca ai observat 🙂
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Da ai dreptate,foarte bine că m-ai corectat cred ca am scris eu gresit in postare de asta am si intrebat dacă era bun incarcatorul auto de 18W sa nu il cumpar degeaba.Mulțumesc 😀

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Nu face nimic 😁 măcar sa fii de folos cu o mica informație/sau corectare ☺️
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Mulțumesc incă odată de corectare ca al cumparam si degeaba ca modelul acesta de incarcator 18w nu avea  USB-TypeC era doar USB.

Mulțumesc si lui @RapierXDA @ pentru linkurile din postare pentru accesoriul de incarcare corect dispozitivului.

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Nu ai pentru ce😁
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Da Samsung Galaxy a52 4G are 25w nu 15😅😅
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

A52 suporta incarcare la 25W (maxim) chiar daca in cutie este inclus un incarcator de 15W. Poti folosi incarcatorul pe care l-ai gasit dar ti-as recomanda sa incerci si unul de 25W+ si sa vezi daca nu iti este mai bun. Exista o gama variata de incarcatoare, iti las mai jos niste link-uri

https://www.emag.ro/adaptor-auto-fast-charger-pentru-samsung-25w-dual-port-cu-interfata-1x-usb-si-1x...

Este Samsung si va trebui sa achizitionezi separat un cablu USB-C care sa suporte puterea

https://www.emag.ro/incarcator-auto-swissten-cu-cablu-usb-tip-c-super-fast-charging-25w-1-2m-2-4a-1-...

Asta este ceva mai ieftin si asigura incarcarea necesara dar nu e original, cred ca am si eu ceva similar la masina cuplat cu un pad de incarcare wireless. Are avantajul ca este foarte mic

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
eu am acest încărcat la tip c la tip c și isi face treaba 65 de lei la quick mobil și sunt mulțumită de el , încărca si telefon a13 a mamei mele și își face treaba20230927_125111_1000056119_1695808273.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E foarte bun doar ca el are nevoie pentru masina

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Știu, dar ma refeream pentru priza 😁 dar pentru mașină n am😅
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da masina ai? 😜

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Nu am masina , da ma gândesc sa dau de permis în viitorul apropiat 😁
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pe primul din link îl am eu și îl recomand. Iar vândut de emag este la jumătate de preț față de cel care apare pus la vânzare de partener. Screenshot_20230927_143117_eMAG.jpg
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Mulțumesc

MariusDonca
Navigator
Opțiuni
Ca idee ... la Orange pe site 😉Screenshot_20230927_140235_Samsung Internet.jpg