Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcator 25w

(Subiect creat la: 19-09-2022 02:57 PM)
471 Vizualizări
FanSalam
Voyager
Opțiuni

Salut, recent mi am cumparat un incarcator de 25w + cablu pentru un a52s.

Toate bine pana cand ***** cam 1 luna a inceput sa  incarce foarte greu si touchul sa nu mai functioneze atunci ca cablul este conectat la telefon, am sesizat ca cablul era unul chinezesc deoarece scria la unul dintre capete fix pe usb c "CHINA". Asa ca mi am comandat un cablu USB C la USB C nou de pe siteul celor de la samsung si din cate vad incarca bine acum doar ca touchul tot nu functioneaza, este posibil ca incarcatorul sa nu fie original? Tin sa precizez ca l am cumparat de pe altex si am impresia ca si incarcatorul este unul fake pentru ca atunci cand il bag in priza detaliile despre incarcator sunt cu susul in jos nu corect inscriptionate cum este la cel de 15w pe care l am primit odata cu telefonul

9 Răspunsuri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salut.

Problema se manifestă dacă încarci cu un alt încărcător, să spunem cel de 15w?
FanSalam
Voyager
Opțiuni
Pe cel de 15w nu este niciun fel de problema..
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cu orice alt incarcator se comporta normal? Daca dezactivezi fast si super fast charging se comporta la fel?

Eu nu mi-as face griji legat de autenticitatea produselor achizitionate de pe Altex.

FanSalam
Voyager
Opțiuni
La cel de 15w nu am probleme, am încercat și pe vechiul a41 care nu suporta 25w și nici acolo nu funcționează touchul
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles. Daca dezactivezi fast si super fast la fel?

Daca da, eu as contacta Altex si as apela la garantie.

FanSalam
Voyager
Opțiuni
Da este tot la fel dacă dezactivez, probabil o sa apelez la garanție
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Îți pot spune că am două încărcătoare originale de 15W care au fost în cutie(unul pentru A20e,altul pentru TabS7+).Ambele au scrisul normal(se poate citi) când sunt introduse în priză.
Am şi două de 25W şi unul de 45W.Unul de 25W venit în cutie cu Note 10+,celelalte cumpărate tot de la Altex.Atât cele de 25W cât şi cel de 45W(modelul vechi) au scrisul invers decât cele de 15W.Nu ştiu dacă este vreo regulă,dar sunt originale toate.Probabil acestea de 25W şi de 45W sunt toate cu scrisul invers raportat la poziția încărcătorului introdus în priză.Au şi ani de producție diferiți(două de 15W, 2019,cele de 25W, 2021iar cel de 45W ,2022)Toate Made in Vietnam.
Funcționează impecabil toate,neavănd cu nici unul din ele probleme.
Posibil să fi nimerit unul cu defect,nu eşti singurul care a pățit asta.Dacă era în garanție fiind nou,trebuia să soliciți un altul.Ale mele toate au fost în cutie,sigilate(blister)...nu bulk cumpărate toate tot de la Altex.Ceea ce îți pot confirma este că la cele de 25W nu există pe niciuna din mufele respective(pe partea din plastic)absolut nimic ca scris sau simbol.Mufele sunt perfect curate însă ambele cabluri au la unul din capete(pe partea metalică) inscripționat VIETNAM şi un mic cod .La cel de 45W însă, pe ambele mufe ale cablului este inscripționat pe partea de plastic, 5A.Pe una din părțile metalice(conectorul USB C) are scris tot VIETNAM şi acel mic cod.
Ca să închei,posibil să fi fost vreun lot de încărcătoare Made in China,sau cablurile.Trebuie să te uiți şi pe corpul încărcătorului ce scrie.Eu ți-aş recomanda să returnezi produsul şi să achiziționezi unul direct din magazinul Samsung ca să ai certitudinea că sunt originale,deşi repet.Toate produsele mele(tableta,cele două smartphone-uri şi încărcătoarele achiziționate separat)au fost tot de la Altex.
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Nu știu cât de mult ajută, atașez aici 2 poze cu încărcător de 25w și cablu usb c la c. Poți verifica dacă scrisul este la fel și pe al tău20220919_181931_42615_1663600773.jpg20220919_182025_42616_1663600826.jpg
FanSalam
Voyager
Opțiuni
Încărcătorul pare identic doar ca la al meu e scrisul mai îngălbenit, cablul e exact ca al tău doar ca scrie China în loc de vietnam si are un cod diferit(cel vechi) cel nou are scris vietnam cu un cod diferit 20220919_182939_1000000406_1663601380.jpg20220919_183243_1000000409_1663601563.jpg20220919_183445_1000000410_1663601685.jpg