Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

In sfarsit o folie buna pentru S21 Ultra

(Subiect creat la: 06-11-2021 12:48 PM)
425 Vizualizări
AlfaFaraOmega
Voyager
Opțiuni
Folie ok daca e instalata corect.
Compatibila cu husele originale Samsung, Spigen si Ringke-testate de mine.

Compatibila cu SPen si SpenPro

Este necesara reintroducerea amprentelor ***** instalare.

Pretul a fost si el ok. Recomand!

image

7 Răspunsuri
Babaluno
First Poster
Opțiuni

Salutare. Am montat și eu una după lungi căutări de la Vodafone/arsis din centrul comercial Chitila colosseum, 99 Ron, de la velara. La fel, merge amprenta după rescan. Am stat 2 ani fără deblocare  amprenta din cauza asta la mizeria de note 10 plus....

0 Aprecieri
Babaluno
First Poster
Opțiuni

Cellara* scuze , auto corect.  

0 Aprecieri
AlfaFaraOmega
Voyager
Opțiuni
Asta e considerabil mai ieftina, aprox. 60Ron, la care am avut si o mica reducere.
0 Aprecieri
Roxanne22
Pathfinder
Opțiuni
Am renunțat de mult timp la folia de sticla...dezamăgire totala pentru orice telefon pe care l-am avut. Și nu am cumpărat folii ieftine. Nepotrivire cu huse, neînregistrarea atingerilor pe ecran, nici a amprentei. Asa ca am trecut la foliile de silicon și nu mai vreau altceva :smiling-face: și ma țin foarte mult timp, decât cel puțin 100 de lei la Vodafone sau altundeva ptr nimic. Sunt curioasa cum rezista în timp pe s21.
AlfaFaraOmega
Voyager
Opțiuni
Eu am tinut cat de mult am putut de folia din fabrica. Dar se zgariase mult si avea numai "panze de paianjen"... Si eu renuntasem la foliile de sticla pe ecran curbat...groaznice. Alea siliconate nu merg la mine ca parca nu aluneca bine degetul pe ele. Plus ca eu utilizez mult SPen si nu merg deloc. Asta de sticla s-a montat bine, pana acum nu vad nicio problema. Stratul oleofobic e si el inca prezent. Vedem in cateva saptamani, o sa revin cu update
0 Aprecieri
Babaluno
First Poster
Opțiuni

99 Ron sunt o căruță de bani când te gândești că unele telefoane costa 400 de Ron.. DAR, Galaxy S21 ultra spanac asta desi luat la un preț mai okish la abonament pe 24 de luni, in magazin el costa de nou 47 de milioane (nejustificat). La suma asta, o folie de sticla va proteja mult mai bine decât una de silicon. Înțeleg frustrarea că nu toate foliile sunt bune, chiar am menționat că din cauza unei folii am stat aproape 2 ani fără citire amprenta pe alta praștie de telefon, note 10 plus, unde mai schimbasem 4 ulterior, 2 fiind proaste și 2 bune dar care se spărseseră.

Nu fac reclama la Vodafone sau arsis in schimb am ajuns sa prefer sa iau ceva bun pe recomandare decât să mă prefac că economisesc niste bani apelând la mobile direct și când colo să rămân cu bule sub ecran sau mai știu eu ce incompatibilitate cu husa (chiar și la cele menționate că fiind case friendly. Oricum, următorul telefon va fi un iPhone,... 13 pro max pe care l- luat soției șterge pe jos cu ultra s21shitul meu.

0 Aprecieri
mihaiu64
Voyager
Opțiuni
Incearca folie alien, cauta un ... magazin gsm autorizat care si monteaza ( comanda se va face ***** husa folosita ), posibil sa te supere usor aspectul de coaja de portocala dar cred ca te vei obisnui
0 Aprecieri