Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Husa

(Subiect creat la: 24-10-2023 08:36 PM)
639 Vizualizări
dexyfv
Voyager
Opțiuni
Este buna o husa cu magnet pentru telefon sau îl afectează?
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu ai specificat pentru ce tip/model de telefon. Magnetul (sau metal incorporat in husa) nu afecteaza telefonul dar afecteaza incarcarea wireless, asta este singurul inconvenient.

Exista insa husele compatibile MagSafe care au magnetii dispusi intr-un cerc astfel incat, daca sunt puse pe un incarcator compatibil asigura o prindere buna si pozitioneaza in mod perfect telefonul pe coil-urile de incarcare astfel incat incarcarea wireless este posibila.

Eu folosesc pe S23 Ultra o husa Pitaka MagEz care are acest gen de sistem iar la masina folosesc un pad compatibil MagSafe cu care incarc wireless telefonul atunci cand am nevoie.

20230901_171731.jpg20230901_171939.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu ai specificat pentru ce tip/model de telefon. Magnetul (sau metal incorporat in husa) nu afecteaza telefonul dar afecteaza incarcarea wireless, asta este singurul inconvenient.

Exista insa husele compatibile MagSafe care au magnetii dispusi intr-un cerc astfel incat, daca sunt puse pe un incarcator compatibil asigura o prindere buna si pozitioneaza in mod perfect telefonul pe coil-urile de incarcare astfel incat incarcarea wireless este posibila.

Eu folosesc pe S23 Ultra o husa Pitaka MagEz care are acest gen de sistem iar la masina folosesc un pad compatibil MagSafe cu care incarc wireless telefonul atunci cand am nevoie.

20230901_171731.jpg20230901_171939.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Și eu folosesc o husa pitaka, dar când magnetul este funcțional nu funcționează nici s-penul
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta nu am testat, nu vad in ce context as folosi s-pen in timp ce se incarca tel wireless, dar e o observatie buna pt cei care au nevoie de el

ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Dar poți sa folosești o baterie wireless cu magnet, fie ea pitaka sau vetter
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Se vede cercul de care spune colegulScreenshot_20231024_210222_One UI Home.jpgScreenshot_20231024_210243_One UI Home.jpg
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Eu am folosit acum acest inel de prindere cu degetul, sa poți tine telefonul mai bine20231024_210412_1000044404_1698170657.jpg
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
În rest nu am avut probleme, deci este o husa foarte subțire și premium.