Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Husa Pitaka PinButton S24Ultra

(Subiect creat la: 21-01-2025 02:47 PM)
636 Vizualizări
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nici nu știu cum să incep, dar aș da vina pe@Liviu18 😅 Mi-a captat atenția topicul lui despre husa Pitaka PinButton 

După ce am văzut pozele, am băgat un search pe google să văd despre ce e vorba și am zis gata, asta e.
Așa că "Moșu" a fost atent și mi-a lăsat-o cadou sub brad😁 Ce mai, o încântare!

image

image

Este o husă subțire, telefonul arata foarte bine cu ea (o sa revin si cu poze). Este compatibila MagSafe, iar SPen funcționează fără probleme. De obicei, husele cu MagSafe interferează cu SPen, dar nu și această husă.

Materialul....ohhh ceva super premium, plăcută la atingere și acoperă marginile telefonului și ale camerelor.
Cei de la Pitaka spun că este din fibră aramidă, un material utilizat în echipamentele aerospațiale (cred că și lui Musk i-ar plăcea) și militare, este rezistentă la zgârieturi, coroziune și decolorare.

Dar ceea ce m-a atras cel mai mult sunt cele 3 PinButtons sau cele 3 butoane, care pot fi personalizate pentru a accesa rapid orice aplicație doriți.

Cum se face asta?
1. Trebuie activat NFC. Acele butoane folosesc NFC pentru a putea fi folosite.
2. Din setările telefonului, creați o rutină, prin care asociați butoanelor ce doriți.
PS: Butoanele funcționează doar cu ecranul deblocat

Intrați în setări - Modes and Routines

image

Selectați NFC tagged și țineți apăsat unul dintre cele 3 butoane, unde doriți să asociați

image

Selectați aplicația pe care doriți să o deschisă

image

Gata, butonul a fost setat

image

Puteți personaliza numele, culoarea, iconița rutinei

image

Știu că prețul nu este tocmai unul "prietenos", dar dacă aveți buget, nu o să regretați alegerea facuta. 

Il astept pe @Rapha24 sa o adauge la colectie 😁
39 Răspunsuri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Vezi că pitaka a lansat azi colecția de huse pentru S25 ultra.. trebuia să mai aștepți și nu trebuia să comanzi de 2 ori 😆
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hahaha 😂 Chiar mă întrebam când o să apară colecția pentru S25. Nu-i problemă, are cine să se bucure de husă, dacă va fi cazul 😁
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Eu mă tot gândeam zilele astea să comand husa pt S25 ultra sau să aștept lansarea de mâine, că poate dau ceva de pomană la precomandă 😆 cred că trag un somn până maine la 20.00 🤣
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
În niciun caz nu vei primi husă 😂 Așteaptă lansarea, apoi o să apară și accesoriile 😁
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Păi oricum vreau sa iau ori de pe pitaka ceva, ori de la dbrand Ghost Case-ul.. oricum ceva subțire și finuț 🥹
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ohh arată bine și astea. Mai ales cea transparentă, că o să se vadă și culoarea telefonului 😁
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Da, doar să vedem in ce culori exclusive o să vină si dacă trebuie așteptat in plus după ele 😬 dacă trebuie așteptat 2 săptămâni in plus pentru culorile exclusive, cred că o sa rămân la cele basic 😆
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Bine de stiut, am adaugat postarea ta la bookmarks si voi tine cont de ea la urmatoarea achizitie de husa. Eu sunt innebunita dupa husele subtiri care fac ca telefonul sa nu se simta in mana ca o caramida.
Sa te bucuri de ea cat mai mult, sau atat cat sta si telefonul in posesia ta. 🤗🤗🤗🤗
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mulțumesc @CristinaEC 🙏 Să știi că nu este modelul cel mai slim de la ei, dar chiar și așa, tot e ușoară și telefonul arată frumos
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
dar s24+ nu e tot gama s...dc naiba fac multe variante doar pentru ultra...de parca toti ar cumpara numai ultra...restu ce au?
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Îți recomand să îi contactezi și vezi ce îți răspund.

Presupun că au vânzările cele mai mari la husele pentru S24U. Dacă te uiți pe site-ul lor și pentru Flip/Fold au puține modele de huse.
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
e posibil si asta...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dar să știi că și restul modelelor sunt mișto. Prietenul meu are tot Pitaka pe Fold 5.
Eu pot spune, sincer, că până la Pitaka nu am știut ce e aia husa Premium. Mai ramane să incerc și de la Spigen, că și acelea sunt foarte bune.
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
si eu am toate modele pt s24+ , si de la uag...(am o problema cu husele 🤣🤣) ...si asa au toti gen pitaka, uag..., spingen...huse doar pt ultra...care nu le fac si pentru celelalte...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hai cu topicul cu colecția de huse, ne dai idei cu ce să mai cumpărăm 😁
Mădălina_
Legend
Opțiuni
😍
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
😍
David623
Voyager
Opțiuni
Foarte frumoasa husa. Sa te bucuri de ea.😁
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mulțumesc, chiar este. Îmi place maxim 😁
Liviu18
Hotshot
Opțiuni
Ceau! Ma bucur ca am putut fi cu ceva de folos. Să-l folosești sănătoasă. Chiar este foarte bună husa. Este o alegere excelentă. ☺️