Nici nu știu cum să incep, dar aș da vina pe
@Liviu18 😅 Mi-a captat atenția topicul lui despre husa Pitaka PinButton
După ce am văzut pozele, am băgat un search pe google să văd despre ce e vorba și am zis gata, asta e.
Așa că "Moșu" a fost atent și mi-a lăsat-o cadou sub brad😁 Ce mai, o încântare!
Este o husă subțire, telefonul arata foarte bine cu ea (o sa revin si cu poze). Este compatibila MagSafe, iar SPen funcționează fără probleme. De obicei, husele cu MagSafe interferează cu SPen, dar nu și această husă.
Materialul....ohhh ceva super premium, plăcută la atingere și acoperă marginile telefonului și ale camerelor.
Cei de la Pitaka spun că este din fibră aramidă, un material utilizat în echipamentele aerospațiale (cred că și lui Musk i-ar plăcea) și militare, este rezistentă la zgârieturi, coroziune și decolorare.
Dar ceea ce m-a atras cel mai mult sunt cele 3 PinButtons sau cele 3 butoane, care pot fi personalizate pentru a accesa rapid orice aplicație doriți.
Cum se face asta?
1. Trebuie activat NFC. Acele butoane folosesc NFC pentru a putea fi folosite.
2. Din setările telefonului, creați o rutină, prin care asociați butoanelor ce doriți.
PS: Butoanele funcționează doar cu ecranul deblocat
Intrați în setări - Modes and Routines
Selectați NFC tagged și țineți apăsat unul dintre cele 3 butoane, unde doriți să asociați
Selectați aplicația pe care doriți să o deschisă
Gata, butonul a fost setat
Puteți personaliza numele, culoarea, iconița rutinei
Știu că prețul nu este tocmai unul "prietenos", dar dacă aveți buget, nu o să regretați alegerea facuta.
Il astept pe
@Rapha24 sa o adauge la colectie
😁