Pentru cei interesati de o husa "slim" pentru telefonul lor S22 Ultra (dar exista si pt alte modele), pun niste poze mai jos cu cea achizitionata de mine.
Initial am vrut sa comand de la Pitaka, asa cum am facut la Note 20 Ultra inainte...ghinion, pt S22 Ultra nu am gasit niciuna disponibila pe site si pe net am mai vazut modelul MagEZ pe care eu nu il vreau la niste preturi exagerate (stiu ca sunt scumpe dar nu sunt 500+ lei cum gasisem).
Am comandat pe AliExpress una care arata foarte bine cu 63 lei (da, chiar 63), cu tot cu livrare. A fost probabil o teapa pt ca am primit mesaj ca s-a livrat da nu am primit nimic. In fine, poate nu sunt eu destul de obisnuit cu AliExpress. Concluzia a fost faptul ca exista O GRAMADA de huse de aramid/kevlar TOATE (inclusiv Pitaka) fiind facute in China. Costa niste preturi derizorii daca ai posibilitatea sa le iei online, prin magazinele noastre ajung insa intre 180 - 250 lei.
Din punct de vedere al aspectului si protectiei oferite....depinde ce iti doresti. Pentru mine merita, dar fiecare decide pe banii si pentru tel sau. Protectia oferita este ok la socuri mici si zgarieturi, eu am scapat in trecut de vreo 3 ori fostul Note fara nicio zgarietura...pana a cazut cu ecranul de o sina de metal si s-a spart. Dar de asta nu te protejeaza nici un UAG sau Otterbox oricum.
Intentionez sa mai iau un Spigen ThinFit pe verde si un Nillkin asa ca sa mai am variante functie de context, dar momentan sunt cu cea de aramid care are un aspect mai premium si ofera un "grip" bun (pt ca recunosc faptul ca S22 Ultra este greu si "alunecos" si ma simteam un pic nesigur cu el).
Am scris destul, sa pun si niste poze ca asa am zis, nu?