Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy watch 4 conectare la Iphone

(Subiect creat la: 07-12-2022 11:53 AM)
6756 Vizualizări
Andrei Galan
Apprentice
Opțiuni

Salut! Doresc sa imi achizitionez un Galaxy watch 4, dar am o dilema. Am inteles ca nu este compatibil cu Iphone, dar eu mai am si un telefon pe care il folosesc din cand in cand de la Samsung si as avea intrebarea, daca la inceput ii fac pair si il configurez cu Samsung, pot apoi sa il conectez prin bluethoot cu Iphone ? 

9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Nu poți conecta un Galaxy Watch 4 la doua dispozitive. Dacă vrei sa îl conectezi la alt dispozitiv, trebuie sa ii dai resetare la ceas.
0 Aprecieri
Andrei Galan
Apprentice
Opțiuni

Aha.. Am inteles, dar totusi daca il conectez la Samsung, dar nu o sa il am in permanenta la mine sau nu o sa fie conectat la internet, ce pot face mai exact pe el? 

0 Aprecieri
imrn
Voyager
Opțiuni
Din câte știu eu ceasurile watch 4 se poate conecta și la iPhone. Doar că unele funcții sigur nu vor merge.
0 Aprecieri
Andrei Galan
Apprentice
Opțiuni

Ai vreo idee cam ce functii ? 

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Watch 4 si 5 nu se mai pot conecta la iOS. Inainte de a avea Wear OS se putea, cu anumite limitari.

imrn
Voyager
Opțiuni
Și aici ma refer la funcțiile ținând de sănătate. Apelurile și mesajele vor .merge.
0 Aprecieri
Andrei Galan
Apprentice
Opțiuni

Aha, hmm astea m-ar fi interesat totusi cele legate de sanatate

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00082502/

iOS phone compatibility

Don’t fret if you have an iPhone. Many are compatible and can connect to a Galaxy Watch or Gear. You'll get the best compatibilty by updating iOS to the latest version. Download Galaxy Wearable for your device from the App Store.

Note: The Galaxy Watch4 and Galaxy Watch4 Classic are not compatible with iOS devices.

• Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2: iPhones (iPhone5 or later) that have iOS 9 and above are compatible.

• Gear Live, Gear S2, Gear Fit 2, Gear S3, Gear Sport, Gear Fit2 Pro: iPhones (iPhone5 or later) that have iOS 9 and above are compatible.

• Galaxy Fit: iPhone 7 or later running iOS 10 and above are compatible.

• Gear 1, Gear 2, Gear S, Gear Fit: These watches are not supported on iOS.

Note: iPad and iPod touch are not supported. For iPhone 6S and 6S+ running iOS 10 and later, the connection to Gear may be unstable.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Adriana1993
First Poster
Opțiuni
Cum as putea sa ma conectezi de pe un cesa Iphone pe telefon samsung galaxy A 55
0 Aprecieri