Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Note 10 Plus: unde gasesc folie protectie?

(Subiect creat la: 03-05-2021 10:16 AM)
990 Vizualizări
clyo
Pioneer
Opțiuni

Bună! As dori sa schimb folia de pe un galaxy note 10 plus ( cea cu care a venit în cutie). Întrebarea mea este : se găsesc undeva folii ca aceasta? Dacă da, de unde as putea lua? Mie mi se pare excelenta și nu cred ca as inlocui-o cu una de sticla sau de la alien.

31 Răspunsuri
6illy
Helping Hand
Opțiuni
Nu vei gasi din pacate, eu pe S10 am ales sa stau fara folie exact din cauza ca nu am mai gasit una la fel de buna ca cea originala
clyo
Pioneer
Opțiuni
Am cautat prin mai multe părți una similara, era genial dacă se fabricau folii exact ca cea originala.
0 Aprecieri
6illy
Helping Hand
Opțiuni
Daca ai grija de telefon si nu il pui cu ecranul in jos sau sa il bagi in buzunare cu alte obiecte, iti spun din proprie experienta ca nu vei zgaria ecranul
clyo
Pioneer
Opțiuni
Încă mai am folia originala pe el, nu cred ca o voi da jos prea curând, chiar dacă are zgarieturi fine pe ea. Am vrut sa știu dacă găsesc ca să știu de unde sa iau în caz ca vreau sa o schimb. Se pare ca va rămâne cu aceasta pentru o perioadă luuuunga :))
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Oricat ai avea grija tot apar zgarieturi fine. Si praful din buzunar pe care nu il vezi zgarie.
0 Aprecieri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
După experiența mea cu foliile din sticla, nu se prea potrivesc la marginile curbate....adica ramane loc intre folie si ecran. Daca as fi in locul dvs. eu aș opta pentru o folie de la Alien. O zi frumoasă.
clyo
Pioneer
Opțiuni
Am citit și eu despre aceasta problema cu folia de sticla. Ea mai vine la pachet și cu nerecunoașterea amprentei :((
Mulțumesc pentru informație!
0 Aprecieri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Foarte corect! Omisesem problema amprentei.
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Mai există o folie din silicon, Hydrogel! Bănuiesc că e similară Allien!
clyo
Pioneer
Opțiuni
M-am gândit și eu la din silicon, însă tind sa cred ca nu o sa pot folosi pen-ul foarte bine pe ea, iar eu îl utilizez foarte mult. Mulțumesc de informație!
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Eu am mi-am pus o folie regeneratoare si este perfecta ,aproape identica ca cea din fabrica si ma costat 80 lei .
clyo
Pioneer
Opțiuni
Se simte la fel ca cea originala? De unde as putea cumpăra una?
0 Aprecieri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Ca si concluzie, opinez ca folia originala ar trebui îndepărtată in extremis, cand este compromisă. Eu personal, asta intentionez să fac.
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Trebuie sa cauti si sa intrebi la cei care accesorii gsm ,eu sunt din iasi si as putea sa iti spun unde gasesti dar in alte orase nu. Intreaba si u de folie regeneratoare care se aplica cu caldura ,pt ca sunt doua sau 3 modele de folii de astea regeneratoare.
AdyMac
Helping Hand
Opțiuni
Folie de la Smart Protection . Folosesc de ceva timp si sunt foarte bune. Au si autoregenerare adica orice urma ***** un timp dispare.
clyo
Pioneer
Opțiuni
O sa caut, mulțumesc!
0 Aprecieri
AdyMac
Helping Hand
Opțiuni
Sunt mai ieftine ca alien si la fel de bune.
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Recomand AlienSurface
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Am incercat chiar pe note 10+ diferite folii sticla si Alien, insa cele din sticla nu se fixeaza foarte bine, iar AlienSurface fiind mai groasa, da o senzatie ciudata mai ales daca folosesti des penul; nu aluneca foarte bine si ai impresia ca zgarie folia. Cautand ceva similar cu cea originala, am descoperit insa si folosesc in prezent pe N20 ultra, Spigen Neoflex. Se aplica pe acelasi principiu ca Alien, insa este mai subtire si foarte apropiata de cea originala. Nu sunt probleme cu senzorul de amprenta sau penul. Am comandat de pe Amazon, insa vad ca se gasesc si la noi: https://www.emag.ro/set-2-folii-de-protectie-spigen-neo-flex-galaxy-note-10-plus-627fl27294/pd/DKMML...
clyo
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc foarte mult!