Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Foliile Alien Surface

(Subiect creat la: 08-01-2021 12:26 PM)
576 Vizualizări
NCristi
Pioneer
Opțiuni
Pentru cei care au folosit și/sau folosesc foliile celor de la Alien Surface, își merită banii? Montarea se face ușor? Cum rezistă folia?
10 Răspunsuri
TherionRO
Navigator
Opțiuni
Eu le folosesc si sunt destul de decente. Montarea nu e cea mai usoara dar nici cea mai grea,rezista bine la zgarieturi (telefonul nu va rezista la o cazatura sau la un impact mai puternic). Pentru zgarieturi este ok si nu afecteaza calitatea displayului. Eu zic ca intr un fel isi merita banii,dar poti sa cauti si alte companii,poate gasesti mai ieftin si mai bun.
Alcs
Student
Opțiuni
Au programul Alien pe viață și dai la schimb folia veche pentru una noua cu vreo 30 de lei.
Marius_M
Legend
Opțiuni
au acest program insa plătești curierul sa ia folia veche și sa îți dea una nouă, și costa 30 de lei
0 Aprecieri
Alcs
Student
Opțiuni
în câteva zile vezi deja zgârieturi pe folie, chiar la aplicare o poți zgâria
0 Aprecieri
raulvmezdrea
Explorer
Opțiuni
sincer mie nu mi-a placut asa de mult, mi se pare ca s-a dezlipit foarte usor si nici pentru zgarieturi nu e fantastica
0 Aprecieri
Motanu
Pioneer
Opțiuni
Folosesc folie Alien fata/spate de ani buni și super mulțumit de calitatea lor.
Montajul este ușor....după ce montezi 10-20 buc. ai sa zici ca este super ușor 😁
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sunt excelente! Zgarieturile se regereaza singure si dispar dup.a cateva minute (ore).
Aplicarea nu e usoara, e ETXREM de usoara (iti spune cineva care nu a pus o folie pe telefon in viata lui).

Au garantie pe toata durata de viata a terminalului, si platesti doar transportul.
Atrage mai multe amprente decat sticla telefonului sau o folie de sticla, insa toate foliile de silicon au aceasta problema.
Recomand oricui aceste folii! 🙂

FlorinM
Navigator
Opțiuni
Folosesc si chiar sunt multumit. Montarea se face destul de usor.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Folosesc de ani buni foliile de la Alien.
Acum de 1 an au devenit și mai bune datorită gelului de aplicare, folia se instalează rapid iar urmele de pe folie datorită utilizării vor dispărea peste noapte datorită tehnologiei pe bază de silicon TPU.
Recomand cu încredere
Marius_M
Legend
Opțiuni
eu am folosit pe s8 plus, am montat personal și.....concluzia e asa și așa! ptr prețul setului nu cred că își merită banii
0 Aprecieri