Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie protecție ecran

(Subiect creat la: 31-10-2020 06:44 PM)
597 Vizualizări
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
După ce am trecut prin mai multe modele Samsung, avem acum și un A71 (spun avem fiindcă, în familie mai avem active un S3, S8 și un j3) . I-am pus și o folie de silicon, care sincer,  mă cam dezamăgește, deja are o sumedenie de zgârieturi (folia) Ținând cont că, de exemplu, celelate mobile arată ok, și nu au zgârieturi, neavând niciodată folie, oare merita să mă chinuiesc cu folie? Așteptăm părerea voastră dacă este utilă o folie pentru un uz normal, în ideea că posesorul are grijă de telefon. Eventual o recomandare de folie. Mulțumesc mult pentru ajutor. 
5 Soluţii
Soluţie
AdyMac
Helping Hand
Opțiuni
Folie de la smart protection sunt excelente si au si autoregenerare adica daca le zgarii in ceva timp dar nu imediat isi revin.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Samyy
Explorer
Opțiuni
Buna seara!Iti recomand o folie de sticla.

Soluţie
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Îți recomand cu toată căldura foliile de la Alien Surface. O dețin de încă s-a lansat, am avut-o pe S8, S7 pe HTC-uri și acum o am pe S20+ și datorită tehnologiilor pe care folia le are toate zgârieturile din timpul utilizării normale se "șterg" de la sine deoarece are puterea de autovindecare.

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Depinde foarte mult cum folosesti telefonul. Eu pe ultimele 4 , 5 telefoane nu am avut folie si nu am avut absolut nici o problema cu zgarieturile.
Pe Note 20 am deocamdata folia cu care a venit cand l-am cumparat.. .inca arata OK. O sa o pastrez pana se zgarie si pe urma decid daca pun alta ori nu. Daca decid totusi sa pun, o sa iau Alien Surface, asa cum recomanda si @DualTech .

Soluţie
Ovidiu23
First Poster
Opțiuni
Pe S8 nu am avut niciodata folie si timp de 2 ani si jumatate nu l-am zgariat absolut deloc. Totusi avea Gorilla Glass 5 acela, iar A71 are Gorilla 3. Nu stiu daca e o diferenta semnificativa. Daca il feresti de cazaturi, cred ca o sa fie ok si fara.

5 Soluţii

5 Răspunsuri
Soluţie
AdyMac
Helping Hand
Opțiuni
Folie de la smart protection sunt excelente si au si autoregenerare adica daca le zgarii in ceva timp dar nu imediat isi revin.
Soluţie
Samyy
Explorer
Opțiuni
Buna seara!Iti recomand o folie de sticla.
Soluţie
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Îți recomand cu toată căldura foliile de la Alien Surface. O dețin de încă s-a lansat, am avut-o pe S8, S7 pe HTC-uri și acum o am pe S20+ și datorită tehnologiilor pe care folia le are toate zgârieturile din timpul utilizării normale se "șterg" de la sine deoarece are puterea de autovindecare.
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Depinde foarte mult cum folosesti telefonul. Eu pe ultimele 4 , 5 telefoane nu am avut folie si nu am avut absolut nici o problema cu zgarieturile.
Pe Note 20 am deocamdata folia cu care a venit cand l-am cumparat.. .inca arata OK. O sa o pastrez pana se zgarie si pe urma decid daca pun alta ori nu. Daca decid totusi sa pun, o sa iau Alien Surface, asa cum recomanda si @DualTech .

Soluţie
Ovidiu23
First Poster
Opțiuni
Pe S8 nu am avut niciodata folie si timp de 2 ani si jumatate nu l-am zgariat absolut deloc. Totusi avea Gorilla Glass 5 acela, iar A71 are Gorilla 3. Nu stiu daca e o diferenta semnificativa. Daca il feresti de cazaturi, cred ca o sa fie ok si fara.