Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Comanda husa mobilfox

(Subiect creat la: 05-09-2023 08:36 PM)
3670 Vizualizări
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună,
Mi-am dat comanda ieri de o husa de la Mobilfox și sunt curioasa în câte zile ajunge. 
Văzusem niște comentari de alți cum ca ar ajunge de la 1 săptămâna pana la 1 luna sau chiar mai mult.. 
Nu as vrea sa aștept atâta, cine are husa de la ei, chiar ii rog sa spună în cat timp le-a ajuns și dacă sunt bune. 
Dacă după 1 săptămâna tot nu îmi ajunge, cred ca îmi voi lua o husa de la Mall iar cea mobilfox în caz de va ajungela un moment dat , voi abandona comanda ca oricum i-am plata la livrare. 
22 Răspunsuri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Am văzut în comentarii ca mulți se plângeau de transport, unora le-au ajuns și după 1 luna, nu înțeleg de ce, e doar o husa pana la urma.
Sper sa îmi ajungă săptămâna asta sau cel târziu săptămâna viitoare..
2250
Pioneer
Opțiuni
Din câte am înțeles husele vin din Ungaria, probabil de aia ajung asa greu
2250
Pioneer
Opțiuni
Sunt destul de calitative, dar face telefonul mult prea greu
0 Aprecieri
2250
Pioneer
Opțiuni
Cel mai probabil lunea viitoare
0 Aprecieri
2250
Pioneer
Opțiuni
Am comandat o husa de la ei in urma cu o luna, mi-a ajuns in 7 zile lucrătoare.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Destul de mult..
Măcar husa e ok? Își merita bani sau e stricacioasa?
0 Aprecieri
2250
Pioneer
Opțiuni
Momentan este ok
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
A venit într o săptămână comanda.
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Cum ți separe husa?
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Puțin groasă dar mișto,acoperă bine toate colțurile telefonului .
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
De cât timp o ai? Nu ai avut pana acum nicio problema cu scorojirea printului de pe spate văzusem la recenzii ca unora li se scorojea printul iar husa devinea transparenta pe spate.
Altora chiar li s-a rupt,d ar ma rog erau comentarii de acum 2-3 ani ma gândesc ca au mai avansat și ei în prezent sa numai aibe acele probleme, nu?
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Nu o mai folosesc deoarece o aveam la vechiul telefon. Cât am ținut o nu am avut nici un fel de problemă cu ea. În iulie am luat o dar după o luna am schimbat telefonul.
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
Am avut husa de la ei pentru un Telefon galaxy A52s, fiind din plastic, iar husa neavand ceva material ca sa nu se zgarie spatele, a ajuns sa arate urat, deparca Las fi zgariat
Totusi nu pot sa zic ca husa nui buna, mi a protejat telu destul de bine la cazaturile minore pe care le a avut, iar in legatura cu livrarea, nu mai tin minte, insa cred ca 6 sau 7 zile o durat, fiindca atuncea erau destul de aglomerati
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Tot 6-7 zile durează și acum, zice la ei pe site.
Spatele îl am puțin zgâriat încă de la celelalte huse deși pe A71 cu spatele albastru nu se prea observa.
Pe mine ma interesează mai mult sa nu se scorojeasca husa si sa nu se rupă..
Văzusem niște rece zi în care destui de plângeau ca li s-a rupt husa sau li s-a scorojit spatele iar husa a devenit transparenta.
Dar acele recenzii au o vechime de 2 ani deci ma gândeam ca a mai avansat între timp și ei
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
La mine sa rupt un pic, nici eu nu stiu, posibil cum mai scoteam telu din ea (ca sa il curat), iar despre print ul de pe ea, sa dus da ft ft ft putin si aia din cauza unei cazaturi pe pietris
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Pfoaaa.. Deci trebuie sa fiu atenta la cum scot telefonul din husa?
Iese greu telefonul din ea?
La cât timp ți s-a rupt?
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
Pe 20 martie 2023, totuși nu făcuse 1 an..
36b4889c-250a-4d17-924d-61656cd848f4_28792_1679432379.jpg
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă mi se întâmplă asta le dau mail și le ara ai dovada..
De ce nu le dai mail sa îți schimbe poza?
Iar dacă nu vor răspunde și nu vor face nimic în legătură cu husa atunci nu vii mai comanda niciodată de la ei plus le las review ur negative
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
Nu prea imi vine să-mi bat capu pentru o husa care oricum voiam sa o schimb...
Acuma am ceva la 17 lei de efectiv protejează telu cum trebuie, atat pe interior având ceva material, cat si la camere
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Din ce ziceau pe site și la reclamele de pe Social media, husa are garanție pe viata iar dacă se rupe, ii poți contacta pe E-mail și poate îți trimis o husa noua gratis
0 Aprecieri