Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Comanda husa de pe Emag

(Subiect creat la: 23-04-2024 06:44 PM)
246 Vizualizări
niqqa
Explorer
Opțiuni
Buna! Se da urmatoarea situatie, sambata seara după indelungate cautari pe Emag am dat de o husa Spigen care imi place pentru al meu telefon, am dat comanda, cei de la Emag spun ca a fost trimisa comanda catre un magazin pe nume Kruz cu sediul in Pitesti, nici pana la ora aceasta nu s-a confirmat ca au primit comanda! La estimare livrare scrie ca voi primi produsul intre 7-9 mai. Sa mai astept sau sa mai insist la Emag? Nu am facut plata dinainte cu cardul, am selectat sa platesc ramburs la curier!
9 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Mai așteaptă o zi, hai doua.
Eu anul trecut mi am comandat o husa tot spigen după Emag și a venit în 2 săptămâni aproape! 🥲😅
Dacă curierul este SameDay ala...mai ai de așteptat
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Pai dacă ai estimare livrare 7-9 mai, atunci așteaptă pana atunci. Adica știi de la început timpul de așteptare. Daca nu îți convine, încearcă pe alt site.
niqqa
Explorer
Opțiuni
Am cautat si pe alte site-uri acest model dar nu am mai gasit... asta e mai astept....
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Așteaptă pana atunci și dacă nu ai livrarea în acea perioadă, ii poți contacta. Poți primi produsul și mai devreme, cine știe
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poți anula comanda și sa cauți alta
niqqa
Explorer
Opțiuni
Da, insa doar acel vanzator mai avea modelul acesta de husa, nu am mai gasit nici pe Emag nici pe alte site-uri...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Sigur nu este vanduta de eMag... nu ai ce face decat sa astepti sau sa anulezi comanda.

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Doar sa aștepți
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
eMAG este varianta românească al lui Moș Confucius (Aliexpress). Prin urmare, dacă ești atent sub fiecare produs scrie cine îl vinde prin intermediul site-ul.