Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cabluri Type-C to Type-C

(Subiect creat la: 14-03-2024 02:11 PM)
234 Vizualizări
Cristian4795
Pioneer
Opțiuni
Ce parere aveti despre cablurile Hoco sau Baseus Type-C to Type-C?

Pe cutiile lor apar niste aprobari QC pentru calitate, deci nu cred ca sunt niste chinezarii ieftine, precum cele no name la 10 lei

7 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Din cât m-ai urmăresc aici pe platformă sau m-ai cerut păreri, sfaturi despre cabluri calitative, unele dintre acestea au fost recomandate cum că ar fii de calitate cele de la Baseus . Despre celelalte de la Hoco nu am cunoștințe.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eșec autocorect (sper): m-ai urmaresc, m-ai cerut păreri, ar fii de calitate.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, folosesc un încărcător wireless de la hoco și un cablu magnetic tot de la hoco. Nu am nicio problema cu ele.
Și firma baseus este buna.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Aveam unul Baseus prin mașină. Nu l-am cumpărat eu. L-am moștenit cu mașina. Nu știu ce regim de lucru a avut înaintea mea. Sau ce vechime. Trebuie să recunosc ca eu m-am purtat cu el ca și cum ar fi fost dușmanul meu. L-am lăsat în continuare în mașină când am dat-o.
Nu am avut absolut nicio problemă cu el de niciun fel. Bun. Foarte bun. Stabil. Fiabil. Flexibil.
Nu pot să spun ca e cel mai bun de pe piață.. dar "cumparabil"
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Folosesc cabluri Baseus. Nimic de reproșat.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Recomand ambele mărci.
Am avut cabluri de la ambele mărci și au fost ok.
Acum folosesc unul original, dar im caz de se rupe, trec la hoco. 😀
Cristian4795
Pioneer
Opțiuni
Am luat un Hoco X88 de un metru si un Baseus de 2 metri. Ambele sunt foarte bune