Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Baterie originală Note 8

(Subiect creat la: 01-02-2021 10:17 AM)
690 Vizualizări
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
De unde pot achiziționa o baterie originală pentru Note 8?
0 Aprecieri
3 Soluţii
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Teoretic da. Daca nu au pe stoc in acel service, o pot aduce. Eu am fost in service-ul din Baneasa la un mom dat si s-a rezolvat in max 1 ora (am pierdut vremea prin magazine cat l-au reparat).

P.S. Ai si posibilitatea sa te programezi online, te va contacta un reprezentant si te vei duce la fix pt reparatie cand voir avea si piesa si tot

Vad ca sunt 3 in Bucuresti, ba chiar 4 daca il pui si pe cel de la Orange.

As recomanda ori Samsung Plaza ori Samsung Baneasa ori Decebal Service Center...depinde cat de aproape sunt de tine si ce vrei sa faci cat aștepți. La toate exista serviciul "one hour pt tel Samsung" deci nu ai mult de asteptat. Pe site ai si telefoanele de la fiecare, ai putea suna inainte sa verifici daca au piesa pe stoc, sa nu faci drum degeaba

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, din pacate nu prea are rost sa trimiti telefoanele in service-uri de genul. E mai ieftin insa ajungi sa trimiti iar dispozitivul in service pe urma.

Contacteaza un centru autorizat Samung, sunt sigur ca iti pot spune care e procedura (trimiti prin curier probabil). 
Cum zice @RapierXDA , ei iti pot spune cand au piesa in stoc si cand sa trimiti dispozitivul.

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Uite ca am cautat mai mult si ti-am gasit astea doua...sper sa te ajute

Partener ESD Service in Cluj este:

Denumire companie: SC EXPERT HOLDING SRL
Adresa: STR VIILOR, NR.52, cod postal: 400692
Telefon: 0742331331
Email: LOGISTICA@EXPERTHOLDING.RO
Program: L-V 10:00 - 17:00 (Inchis in perioada 24.12.2020 - 04.01.2021)
Branduri autorizate: SAMSUNG, PHILIPS, LG, HUAWEI, VESTEL, XIAOMI
Partener autorizat pentru urmatoarele tipuri de aparate:

AUDIO VIDEO SI TVELECTROCASNICE MICIELECTROCASNICE MARITEREN AVTEREN ELECTROCASNICE

Si am mai gasit pe Samsung urmatoarea firma:

CENTRU SERVICE AUTORIZAT

TELEZIMEX

Cluj-Napoca, 3.82 Km

Adresă : Str. Calea Turzii, nr. 231-233, 400491

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

18 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Piese originale ca si garantia ca telefonul isi pastreaza capabilitatile de rezistenta la apa, etc, le gasesti in reteaua oficiala de service-uri Samsung. 

Pe site-ul ESD care este reteaua de service-uri autorizate Samsung, gasesti in link-ul de mai jos locatia centrelor de service si ai posibilitatea sa cauti in toata tara introducand judet/oras

ESD Service - Locatii ESD - LOCATII ESD SERVICE

CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Mersi ❤️
0 Aprecieri
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Din ce am văzut pentru telefoane sunt doar două în București... Oare bateriile le pot găsi totuși la orice service autorizat Samsung?
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Teoretic da. Daca nu au pe stoc in acel service, o pot aduce. Eu am fost in service-ul din Baneasa la un mom dat si s-a rezolvat in max 1 ora (am pierdut vremea prin magazine cat l-au reparat).

P.S. Ai si posibilitatea sa te programezi online, te va contacta un reprezentant si te vei duce la fix pt reparatie cand voir avea si piesa si tot

Vad ca sunt 3 in Bucuresti, ba chiar 4 daca il pui si pe cel de la Orange.

As recomanda ori Samsung Plaza ori Samsung Baneasa ori Decebal Service Center...depinde cat de aproape sunt de tine si ce vrei sa faci cat aștepți. La toate exista serviciul "one hour pt tel Samsung" deci nu ai mult de asteptat. Pe site ai si telefoanele de la fiecare, ai putea suna inainte sa verifici daca au piesa pe stoc, sa nu faci drum degeaba

CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Eu din păcate locuiesc în Cluj.. Nu am nevoie de reparație, doar să îmi schimbe bateria la Note 8 pentru că acum jumătate de an am fost la un service GSM random să îmi pună baterie nouă că cea veche nu mai ținea și după jumate de an s-a umflat..plus că ținea mult mai puțin decât cea originală..
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, din pacate nu prea are rost sa trimiti telefoanele in service-uri de genul. E mai ieftin insa ajungi sa trimiti iar dispozitivul in service pe urma.

Contacteaza un centru autorizat Samung, sunt sigur ca iti pot spune care e procedura (trimiti prin curier probabil). 
Cum zice @RapierXDA , ei iti pot spune cand au piesa in stoc si cand sa trimiti dispozitivul.

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
contactează Samsung și îți trimit ei curier în doua zile îl ai înapoi acasă, nu te mai juca cu asa zisele sevice no name.....
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc pentru sfaturi 😊
CristianGabriel
Pioneer
Opțiuni
îți este atât de greu sa cauți pe internet?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca nu poti ajuta de ce te mai obosesti sa raspunzi la postari?

CristianGabriel
Pioneer
Opțiuni
am ajutat, sa caute pe internet.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai și crezi că nu știa deja? Una e să găsești random pe net și una e să îți dea alții un sfat și o recomandare.

Cred că ai înțeles ideea. Nu e vorba doar de postarea aceasta ci de toate răspunsurile pe care le-ai dat azi.

Faci cum consideri, nu te pot opri eu doar că nu vad cu ce ajuta tipul ăsta de comentarii.

CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Băgare în seamă 😂😂
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Tocmai asta fac, caut pe internet, pe Google, pe tot felul de site-uri și inclusiv pe Samsung Members, nu văd care e problema, mă documentez din mai multe părți și am văzut tot felul de prețuri pe diferite site-uri, nu am certitudinea că bateria e originală la acei vânzători. În Cluj nu am găsit un service autorizat Samsung care oferă suport pentru telefoane și accessorii/părți ale telefoanelor. Pe site la Samsung nu am văzut detalii despre asta și de aceea am considerat că e perfect să întreb aici unde sunt mulți utilizatori care poate au avut o experiență similară și pot oferi un sfat sau împărtăși cum au procedat ei. Ăsta e rolul comunității, de a împărtăși informații cu ceilalți, de a ne ajuta. Ideea e că nu vreau să mă trezesc iar că în 6 luni după ce am înlocuit bateria, cea nouă se umflă și nu rezistă deloc.
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Uite ca am cautat mai mult si ti-am gasit astea doua...sper sa te ajute

Partener ESD Service in Cluj este:

Denumire companie: SC EXPERT HOLDING SRL
Adresa: STR VIILOR, NR.52, cod postal: 400692
Telefon: 0742331331
Email: LOGISTICA@EXPERTHOLDING.RO
Program: L-V 10:00 - 17:00 (Inchis in perioada 24.12.2020 - 04.01.2021)
Branduri autorizate: SAMSUNG, PHILIPS, LG, HUAWEI, VESTEL, XIAOMI
Partener autorizat pentru urmatoarele tipuri de aparate:

AUDIO VIDEO SI TVELECTROCASNICE MICIELECTROCASNICE MARITEREN AVTEREN ELECTROCASNICE

Si am mai gasit pe Samsung urmatoarea firma:

CENTRU SERVICE AUTORIZAT

TELEZIMEX

Cluj-Napoca, 3.82 Km

Adresă : Str. Calea Turzii, nr. 231-233, 400491

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Prima firma s-ar putea sa nu repare telefoane, verifica totusi.

Daca niciuna nu te poate ajuta, cred ca poti suna la Samsung sau ESD la sediu si trimit ei sau iti indica un centru de pick-up unde poti lasa tel

P. S. Parca nu imi vine sa cred ca intr-un oraș asa de mare ca si Clujul, sa nu existe un centru de service autorizat.

Ai verificat in Polus sau Iulius Mall? Tin minte ca erau ceva magazine cu electronice si telefoane.
Ar fi o varianta si sa mergi la un magazin care vinde tel Samsung si sa ii întrebi unde poti merge cu unul in service...daca vand asa ceva ar trebui sa aiba si contact cu un service

CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Mersi mult, cel de pe Strada Viilor nu se ocupă cu telefoane, pe acela îl găsisem și eu inițial ☹️ Voi încerca și la Telezimex, sper ca măcar ăla să fie, revin cu informații după. Cât despre încercat prin Mall-uri și alte service-uri am făcut asta...nu era niciunul autorizat Samsung și nu mai am încredere să merg la orice service după ce am pățit faza cu bateria aia care nu era originală și după jumătate de an s-a umflat.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@CristianGabriel , chiar dacă nu este greu de căutat pe Internet, noi ne bucurăm foarte tare când utilizatorii Samsung apelează la acest portal pentru a obține răspunsuri la problemele pe care le au. 

Nu e ok să tragi pe cineva de urechi că pune o întrebare aici, mai ales că nu are cu ce să te afecteze, în mod direct. Comunitatea asta înseamnă, locul unde poți pune o întrebare și obine un răspuns, locul unde poți avea parte de un sfat și, da, chiar și locul unde obții răspunsuri la întrebări care poate unora li se par ”prea simple”.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!