Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie externă Samsung

(Subiect creat la: 27-12-2022 12:01 PM)
434 Vizualizări
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni

Salut,

Astăzi am decis să îmi fac un mic upgrade la baterie externă cu încărcare wireless de 15w probabil și pe wireless și pe USB la o baterie externă tot Samsung cu încărcare de 25w și cu încărcare wireless și cu două USB-uri de type-C față de un USB și unul type-C, acel USB putând da încărcarea dispozitivelor iar pe type-C încărcarea bateriei externe.
La noua baterie am două USB-uri type-C care poate încărca dispozitivele dar și bateria în același timp. Pot zice că mi-am făcut singur un cadou de Crăciun/anul nou.

Achiziție nouă  - bateria fiind super fast charging
Achiziție veche  - bateria fiind fast charging
Ambele având 10000mAh
image

11 Răspunsuri
Goly89
Voyager
Opțiuni
Trebuie sa o cumpăr și eu
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Foarte bine
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Foarte interesantă se găsește cumva în comerț?
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Da se găsește la MediaGalaxy, Altex, eventual și la Flanco dar eu nu cumpăr de la ei, eventual și pe site-ul PC Garage, eMag de unde am și luat bateria desigur și în magazinele eMag (showroom-urile eMag). Mai pe scurt se găsește.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Ok mersi
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Ieri am dat comandă la eMag astăzi mi-a ajuns.20221228_112004_1000004113_1672219208.jpg
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, o am și eu și este foarte bună/utila mai ales când sunt plecat de acasă și nu am încărcătorul telefonului. Îmi încarcă S22-ul în aproximativ 1 0ra (la fel ca încărcătorul) deci Recomand
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Foarte bine.
Este aceiași cu 25W ?
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Da și eu tot de pe Emag am luat-o
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Am înțeles.
0 Aprecieri
BeBeL1994
First Poster
Opțiuni
Am o problema bateria respectiva nu mai încarcă telefonul ,nu se mai încarcă pe ea însăși este ca și moarta nu mai da semn de viata , ce este de făcut?!
0 Aprecieri