Am vorbit in cateva randuri despre ea, ultima oara in topicul lui @costel5837 de mai jos...
Atat
@Liviu18 cat si
@LioxTerra si-au aratat interesul legat de ea si cum arata si difera complet de o "husa" clasica, am zis ca ar merita si un topic separat pentru cei interesati.
De aratat arata cam asa...
Si da, cum bine zicea Cosmin, sunt practic doua bucati de...metal. Aluminiu folosit in industria aero-spatiala mai exact, este prezent in mai multe variante de culoare, cea aleasa de mine este Titanium Gray...as fi vrut sa existe si o varianta satinata care sa se potriveasca mai bine cu rama mata de titan a telefonului dar e ok si asa.
Husa ofera o protectie surprinzator de buna pentru cat de minimalista este, partea metalica exterioara fiind dublata pe interior de un cauciuc siliconic care absoarbe socurile.
Cele doua componente se pun in partea de sus...
... si in cea de jos, oferind protectie pe toate laturile si la colturi.
Ecranul este si el protejat prin colturile ce sunt ridicate astfel incat o cazatura cu ecranul in jos nu te va afecta decat daca prinzi o pietricica dedesubt.
Da, nu este cea mai protectiva "husa" dar cu siguranta este una care atrage privirile si ofera un aspect curat al telefonului, evidentiind designul acestuia. Pentru accidentele majore am asigurare Samsung Care+ (pe care o recomand oricui).
Sunt incantat de achizitie (chiar daca nu este tocmai ieftina) si voi vedea cum se comporta in timp, sperand sa nu o testez la cazaturi🤣
O zi excelenta sa aveti....