Support

Open search

Samsung health synchroniseert niet (en onvolledig) met strava

First Poster

Ik heb het zelfde probleem en heb al van alles geprobeerd, mijn vrouw heeft ook hetzelfde probleem hebben beide een andere en ander type smartwatch. Dus daar kan het niet aan liggen!!

Het duurt steeds langer voordat er gesynchroniseerd word, hopelijk kan dit snel opgelost worden.

Highlighted
First Poster

Hai Dennis,

Blij te horen dat het niet aan mij ligt!

Ik heb inmiddels de hoop opgegeven en loop nu via de strava app. Dan gaat het meteen goed. Jammer want Ik vond health fijner om mee te lopen. 

First Poster

Erg jammer dat er niemand van samsung of een moderater reageert?

Community Manager

Als je het horloge al eens hebt gereset, kun je ermee langs een servicepunt van ons gaan of gebruik maken van de Ophaalservice


---------
Signature-Note10
"It’s better to give than to receive. Especially advice."
New Member

Is hier inmiddels al een oplossing voor? Op veel plekken op het internet vind je dit probleem terug. Dus geen synchronisatie tussen S-Healht en Strava of pas na hele lange tijd. Aangezien alle andere apps wel kunnen synchroniseren, zou je verwachten dat Samsung dit ook voor elkaar moet kunnen krijgen. 

 

Overigens lijkt het me sterk dat het aan het horloge ligt. Synchronisatie tussen het horloge en Samsung Health gaat prima. Daarbij lukt het soms ineens wel. Het horloge resetten of terugsturen lijkt me geen oplossing.

First Poster
Ik heb helaas nog steeds geen oplossing. En ik ben het verder volledig met u eens, het ligt zeker niet aan het horloge. Heb inmiddels al 3 horloges geprobeerd en alle 3 hetzelfde probleem helaas. Maar vanuit samsung word er niet of nauwelijks gereageerd, mijn mening hierover is dat ze het probleem kennen maar de oplossing niet. Daarom maar de schuld bij het horloge leggen.
Community Manager

Ik wil jullie vragen om een foutrapport te sturen nadat er een training niet is gesynchroniseerd. Dit kan via Galaxy wearable -> Neem Contact met ons op -> Foutrapport


---------
Signature-Note10
"It’s better to give than to receive. Especially advice."
Top Posters