This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
Další informace naleznete zde
Close
Zdravím Vás.
Vlastním cc dva týždne tieto hodinky.
Som s nimi spokojný, no zaujímalo by ma či aj niekto iný pozoruje u tohto modelu dosť nekvalitný materiál.
Totiž si fakt dávam pozor na ne aby som nikde nebuchol s nimi, no napriek všetkému úsiliu sa mi po týždňu používania spravil škrabanec na nich a asi tak v tom istom čase začali sa mi hneď pod lunetou objavovať biele odreniny, akoby farba začala opadávať.....
Bola len jedna bodka a teraz už je ich viac, no fakt na hodinky si dávam pozor a stále ďalšie akokeby odreniny sa objavujú.
Na to že stáli cez 300e, by mali predsa byť aspoň trochu odolnejšie si myslím.
Priložím nejaké foto na ukážku.
Vyřešeno! Přejít na řešení
Přeji hezký večer.
Já a kolegové @AndroidGuru a @Libb testujeme 40mm variantu v modré barvě. Osobně hodinky nešetřim, používám na aktivity + monitoring spánku ale na hodinách zatím nemám známky používání. Materiál mi přijde OK, u hliníku lze očekávat nějaké oděrky, je to přece jen poměrně měkký kov... ale pokud se Vám odlupuje hliník samovolně, zkusil bych reklamaci. Ovšem bude zaležet na tom, jak to posoudí servis.
Přeji hezký večer.
Já a kolegové @AndroidGuru a @Libb testujeme 40mm variantu v modré barvě. Osobně hodinky nešetřim, používám na aktivity + monitoring spánku ale na hodinách zatím nemám známky používání. Materiál mi přijde OK, u hliníku lze očekávat nějaké oděrky, je to přece jen poměrně měkký kov... ale pokud se Vám odlupuje hliník samovolně, zkusil bych reklamaci. Ovšem bude zaležet na tom, jak to posoudí servis.
Pardon, včera jsem nebyl moc online. Já ty hodinky teda šetřím, chovám se k nim jako ke svým
Teď už používám svoje GW a čekám, až přijdou GWA2, doma se pak mrknu. Ale neviděl jsem žádné opotřebení. Mám ale šedou verzi, může to na ní být vidět méně.
Ovšem ty máš něco i na displeji, pokud dobře vidím, Není možné, že se s nimi něco stalo, když třeba byly na nabíječce? Nějaký spolubydlící, kočka, krokodýl...?
Případně, mám kamaráda, který má tak agresivní pot, že mu zrezivěl nerezový příbor, nemůže to být něco podobného? Měl jsi předtím nějaké jiné hodinky, abys měl srovnání?
Uživatel | Počet like |
---|---|
25 | |
9 | |
8 | |
6 | |
5 |