This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
Další informace naleznete zde
Close
Ahojte.
Po poslednej aktualizaci mi hodinky nenačítali kontakty z telefonného zoznamu mobilu.
Z podpory Samsung mi odporúčili dať hodinky do výrobných nastavení, no nepomohlo to.
Dokonca už nemám žiadné kontakty v hodinkách.
Dáva mi iba možnosť pridať kontakt.
Neviete mi prosím poradiť prípadne
Vyřešeno! Přejít na řešení
Dobrý deň fajnSnek.
Preinštaloval som aplikáciu v mobile Galaxy Wearable a musel som aj resetovať hodinky na výrobné nastavenia.
Zálohu som si urobil a dostal som sa k nej aj po reinštalácií aplikácie, no nepoužil som ju aby sa nenačítali do hodiniek skryté chyby, ktoré mohli blokovať načítanie celého zoznamu kontaktov (1 062).
Teraz sa kontakty načítali kompletne a tak som si dal námahu s celkovým nastavením hodiniek.
Myslím, že Vaše rady pomohli za čo Vám veľmi pekne Ďakujem.
Opäť mám svoje rýchle voľby v hodinkách čo je podstatné a taktiež som si všimol, že v prichádzajúcich sms nemám iba číslo ale už aj kontakt, ktorému je číslo priradené.
Super a ešte raz vďaka.
Dobrý večer.
Nie, neskúšal lebo som mal obavu, že mi poslednú zálohu už na clode nenájde.
Dobrý deň fajnSnek.
Preinštaloval som aplikáciu v mobile Galaxy Wearable a musel som aj resetovať hodinky na výrobné nastavenia.
Zálohu som si urobil a dostal som sa k nej aj po reinštalácií aplikácie, no nepoužil som ju aby sa nenačítali do hodiniek skryté chyby, ktoré mohli blokovať načítanie celého zoznamu kontaktov (1 062).
Teraz sa kontakty načítali kompletne a tak som si dal námahu s celkovým nastavením hodiniek.
Myslím, že Vaše rady pomohli za čo Vám veľmi pekne Ďakujem.
Opäť mám svoje rýchle voľby v hodinkách čo je podstatné a taktiež som si všimol, že v prichádzajúcich sms nemám iba číslo ale už aj kontakt, ktorému je číslo priradené.
Super a ešte raz vďaka.
Uživatel | Počet like |
---|---|
25 | |
17 | |
6 | |
5 | |
4 |