Támogatás

Open search

Gear fit2 pro, úszás

First Poster

Hogya lehet beállítani hogy a megtett hosszokat pontosan mérje? 2. próbálkozásom és a kb 30 perces úszás alatt 350 ill 525m-t mért! Ennyi idő alatt nagyjából 1000m-szoktam leúszni!Screenshot_20181216-175021_Samsung Health.jpg

 Amit rögzített a karkötő az enyhén szólva nevetséges! Mell, hát ill. gyors úszás volt 25m-es medencében vegyesen. 

Mit csilálok rosszul?

 

3 VÁLASZOK 3
Helping Hand

Szia!

 

A készülék a karcsapások alapján méri a távolságokat úszás során, amennyiben több alkalommal is nagyon eltérő eredményeket mérne az eredetihez képest, javasolt a  Beállítások → Gear adatai útvonalon a Gear alaph. lehetőséget kiválasztani, egy gyári visszaállítás érdekében.

 

Abban az esetben, ha ezt követően is tapasztalható a jelenség, javasolt márkaszervizeink egyikében leadni az órát,  hogy technikusaink kivizsgálhassák.

 

A hozzád legközelebbi márkaszerviz elérhetőségét az alábbi linken tekintheted meg:

 

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

 

Üdv!

First Poster

Szia!
A fennt javasol alaphelyzetbe álìtás nem hozott eredményt! Ezek után beküldtem szervizbe, ahhonnan első körben vissza küldték mert nem az eredeti papírokkal küldtem be.
Majd ahol vásároltam ott adtam le, ahonnan az igért javítási időn túl, 1-2 alkatrész cseréje urán vissza kaptam. Miszerint jól működik!
Ám a mai úszás alkalmával ugyanúgy nevetséges értékeket mért!
Nagyon kíváncsi lennék mit csinálok rosszúl????Screenshot_20190203-232809_Samsung Health.jpg

30perc alatt kb 1000 m szoktam leúszni, mezei stopperórával, köridőket mérve!

Highlighted
First Poster
Nos az emelet számlálás sem javult semmit! Tegnap magasföldszintes 10 emeletesbe a 7.re mentem gyalog, az óra szerint 3 emeletet tettem meg!
Legelismertebb szerzők