Támogatás

Open search

Gear S3 Frontier fapados szoftver

Highlighted
Explorer

A tipikus problémát nem így értettem. 

Nekem ment márt tönkre telefon kijelző, vigyázó használat mellett. Arra gondoltam, hogy kitaláltak valamit, baharongozzák, reklámozzák, aztán pedig utólag így vagy úgy kiderül, hogy gond van vele. Például mint a Note 7-nél. Vagy S7 Edgenél, aminél kb 2 év után derülget kifelé, hogy gondok vannak a kijelzővel.

 

Persze más gyártónál is vannak hasonló gondok, csak ott nem harangoznak be ilyen hamar, egy még kísérleti terméket, akkor sem ha még csak első generációs. 

Navigator

A börleszk folytatódik. Valaki írta, hogy nem számol emeleteket az órája, vagy teljesen fals értékeket mutat. Már nekem is. Azt írta ma, hogy 1 emeletet tettem meg, pedig sokkal többet mentem valójában. Volt már mínuszban is az emeletszámláló.  Ez még annyira nem is izgatna, de az, hogy edzésmérésnél fogja magát az SHealth és eltűnik, nos ez már nagyon zavaró. Persze megy a háttérben, mert rendesen leáll az automatikus leállással, ha abba hagyom az edzést, csupán nem lehet látni a csuklómozdulatra az információkat. Egyszerűen nem lehet előhívni. Se az utoljára használt alkalmazásokból, se úgy, hogy rákattintok az SHealthra mégegyszer. Túl vagyok a rendszer visszaállításon és mindig új óraként állítom be, mert a Samsungnak nem annyira erőssége a szinkronból visszaállítás. Napi szintem szoktam kikapcsolni az órát, tehát még az se lehet, hogy valami benne maradt az agyában, mert negyedévente indítom csak újra, szóval teljesen érthetetlen. Szerintem ezt direkt csinálja a Samsung, hogy guruljon be az ember és vegyen új órát. Persze juszt se veszek, illetve ha mégis, akkor nem Samsungot.

 

Nagyszerű fejlemény, hogy a frissítés óta összhangban van a telefon az órával. Azaz ha az órát "ne zavarjanak" módba teszem, akkor a telefon is abba kerül. Szép teljesítmény ez a kezdő lépés az ész felé az óra csecsemő aggyal rendelkező programozóitól. Igaz, még nem teljes a siker, mert még mindig minden baromság miatt elő kell rángatni a telefont, ha valamire utasítani akarom a telefont. Például az EU marhaságát, hogy leokézzam a magas hangerőre figyelmeztető ablakot, vagy pl másik simkártyáról szeretnék hívást kezdeményezni. Hát ha még a telefon akkuját is látnám speciális számlap nélkül, vagy hasonló nyalánkságok lennének, az maga a menyország lenne. De tudom, ez örök álom marad és majd megcsinálja más gyártó.

Legelismertebb szerzők