Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
Szkoda, że zakładałeś nowy temat, mogłes pisać w tym istniejącym, w którym i tak już zadałeś pytanie.
Szkoda dublować watki i robić bałagan.
A teraz dodnośnie samego problemu. Na początek spróbuj wykonać wipe cache partition, gdyby nie pomogło to factory reset. Obie funkcje z poziomu recovery.
Gdy była pomocna w rozwiązaniu zaistniałego problemu ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
hard reset nie pomogl i nie wiem co teraz robic. Zostaje tylko oddanie do serwisu?
Cześć BarteK_,
Poprzez hard reset wykonujesz przeinstalowanie systemu Android, powinno to wyeliminować ewentualne błędy oprogramowania. Jeśli usterka nadal występuje, pozostaje analiza techniczna w serwisie.
Instrukcja jak skierować telefon do serwisu znajduje się w poniższym temacie:
Przekazanie urządzenia do serwisu
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
Witam mam problem , byłem na dworze , temp. była na minusie , wracam do domu chciałem odpalicz film na telefonie,
Odpaliłem film , ale dzwieku brak ,a rano wszytsko było dobrze , tylko na dworze miałem słuchawki podłaczone , a jak wróciłem to głosnik nie działał tylko lekki szum. Ktoś wie co mogło sie stać ?
A dałeś szansę telefonowi na rozgrzanie się, na odparowanie ewentualnej wilgoci która się wytrąciła po zmianie temperatur w urządzeniu?
O tym należy zawsze pamiętać, gdy przenosimy urządzenie z niskiej temperatury (ok 0 i na minusie) do wyższej.
Gdy była pomocna w rozwiązaniu zaistniałego problemu ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Narazie użytkuje że słuchawek, zobaczymy czy rano coś się zmieni , bo jak włączam muzykę to jak się przystawi ucho to jest tylko szum.
Hej @Krecik213,
Głośnik zaczął działać poprawnie?
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
90 | |
83 | |
41 | |
26 | |
23 |