Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
Rozwiązaniem problemu jest odinstalowanie aktualizacji aplikacji, postępuj według poniższych zaleceń.
Uwaga! Odinstalowanie wykonujemy z poziomu ustawień telefonu, nie ze sklepu Play.
Postępuj wegług poniższych wskazówek:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Ruszyło, dzięki !
Gdy była pomocna w rozwiązaniu zaistniałego problemu ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
zrobiłem jak mówisz i dalej nic
Gdy była pomocna w rozwiązaniu zaistniałego problemu ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Witam, ja też co dopiero kupiłam Galaxy S7 Edge i mogę odebrać 200zł. Cóż, niestety na początku nie było zakładki "KORZYŚCI", no to odinstalowałem aktualizację apki i zainstalowałam z powrotem. Teraz w ogóle się nie włącza, tylko mieli cały czas napis "PROSZĘ CZEKAĆ". Kaput. Co robić w takiej sytuacji ? Nic nie dają inne zabiegi, typu wyłączenie i włączenie telefonu, wyciąganie i wkładanie karty SIM.
Cześć pajet
Spróbuj wykonać następujące czynności:
Aplikacja powinna się uruchomić. Jeśli zakładka Korzyści nie będzie dostępna od razu, wyłącz telefon, wyjmij na chwilę kartę, uruchom ponownie telefon. Powinno być OK.
Daj znać jak poszło.
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
Ruszyło, dzięki !
Super
Dzięki za potwierdzenie.
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
Jeszcze przed tym co napisałeś zrobiłem Wipe data/factory reset i Wipe cache partition - pomogło ale i tak leci do Ciebie łapka.
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
96 | |
96 | |
48 | |
25 | |
22 |