Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
@Szewcu72, dzięki. W takim razie Samsung oficjalnie przeskoczył na nowszą klawiaturę, która korzysta z sieci neuronowej. Na Oreo dostępna jest wersja 3.2.02.1 czyli nieco starsza niż w Pie.
Jest nowsza wersja Samsung Keyboard Neural Beta 3.2.01.40
@vdsl2, wersja 3.2.02.1 jest moim zdaniem nowsza od wersji 3.2.01.40. Jaką masz datę aktualizacji podaną w sklepie Galaxy Apps?
@Szewcu72, dzisiaj po aktualizacji systemu do Pie pojawiła się aktualizacja klawiautry Neural Beta do wersji 3.3.01.24. Sprawdziłem w ustawieniach telefonu i w dalszym ciągu mam możliwość wybrania podstawowej klawiatury jak i wersji beta. Być może to jakaś pozostałość po aktualizacji (nie przywracałem ustawień fabrycznych).
Tylko że tak klawiatura nie jest dostepna na wszystkie modele telefonów nawet na androidem 8.0.
@vdsl2, korzystałem z tej klawiatury w systemie Android 8.0. Znalazłem ją niechcący w sklepie Galaxy Apps. Nie wiem czy jest dostępna dla wszystkich czy tylko dla wybranych modeli.
U mnie już jest 3.3.01.25
Gdy była pomocna w rozwiązaniu zaistniałego problemu ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Może dla S9/S9+ jest inna wersja Sprawdziłem i nie mam dostępnej aktualizacji do nowszej wersji.
To normalne, że w początkowej fazie systemy nieco się różnią. Za jakiś czas się wyrówna, a przynajmniej powinno.
Gdy była pomocna w rozwiązaniu zaistniałego problemu ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Zmiana w numeracji jest niewielka więc nie podejrzewam, żeby zostały wprowadzone jakieś godne uwagi nowości lub poprawki
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
90 | |
83 | |
41 | |
25 | |
23 |